EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.8.2022  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Olavi Uusivirta

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Olavi Uusivirta Liput

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Multitalentti tekijä on tuttu näky myös näyttelijänä teatterissa ja valkokankaalla.

Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista artisteista, joka onnistuu sytyttämään vastustamattomalla energialla koko yleisön takariviä myöten.

Olavi Uusivirran viimeisin pitkäsoitto ”Skorpioni” on tanssittanut keikkayleisöä ympäri Suomea jo vuodesta 2019. Kesällä 2020 häneltä ilmestyi ”Lauantain toivotut” -levy, jolla Uusivirta bändeineen tulkitsee kotimaisia ikivihreitä kappaleita.

Uusivirran ja laulaja Anna Puun yhteisbiisi 2020 keikkui Suomen radiosoittolistalla pitkään. Tuotteliaalta tekijältä ilmestyi keväällä 2020 myös kaksi konserttielokuvaa: ”Auringon lapsi” ja ”Zeppeliini”. Vuoden 2021 aikana kansaa on siunattu artisin upealla uudella musiikilla ja biiseillä Hilma af Klint ja Kun hiljaisuus oli kultaa. Eläimellisen live-esiintyjän tukena toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: Timo Kämäräinen (kitara), Jaakko Kämäräinen (basso) ja Olli Krogerus (rummut).

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 20.8.2022 19:00.