EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.7.2022  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Pyhtää Blues - J. Karjalainen

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Pyhtää Blues - J. Karjalainen Liput

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituin artisti ja lauluntekijä.

Amerikkalaista musiikkiperinnettä suomalaisiin oloihin sovittanut artisti on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta siitä, mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut.

J. Karjalaisen laulut Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Sekaisin, Hän, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Mennyt mies, Stindebinde ja monet muut ovat osa suomalaista äänimaisemaa.

J. Karjalaisen edellinen albumi, syksyllä 2018 ilmestynyt Sä kuljetat mua, nousi suoraan Suomen virallisen listan ensimmäiselle sijalle.

Keväällä 2022 julkaistavalta uudelta albumiltaan on julkaistu kaksi singleä, Aurinko nousee ilman sua sekä Oulu, Wisconsin. Uusin albumi Soulavaris ilmestyy huhtikuussa 2022

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 22.7.2022 19:00.