EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.6.2022  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: SANNI

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: SANNI Liput

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä

SANNI on yksi 2010-luvun suosituimmista suomalaisartisteista. Jättihiteistään Sotke mut, Että mitähän vittua ja viime vuosikymmenen suosituimmasta radiokappaleesta 2080-luvulla muistettava SANNI on streamannut moninkertaista platinaa ja saanut lukuisia Emma-palkintoja.

SANNIn viimeisin studioalbumi Trippi julkaistiin kesäkuussa 2019. Tulevan albumin ensimmäinen single Pettäjä julkaistiin viime keväänä ja kakkossingle Kesken näki päivänvalon aiemmin viime syksynä.

Vahvan oman äänen uransa aikana löytänyt SANNI on tunnettu omaleimaisista lyriikoista, tarttuvista melodioista ja rohkeasta äänestä. Energisistä keikoista kuuluisan artistin musiikki tempaa taatusti kaikki kuulijat mukaan menoon!

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 18.6.2022 19:00.