EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11-19 (1,78 € / min. + lsa)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

Återbetalning av biljetter

Återbetalning av biljetter 

Med denna blankett kan du returnera biljetter till evenemang som blivit avbokade eller förflyttade.


Kontrollera evenemangets sidor på Tikettis hemsidor, om det där har informerats om ändringar i evenemanget. Om evenemanget avbokas eller flyttas, meddelas instruktioner till e-postadressen du uppgett vid beställningen.

Instruktionerna uppdateras även till våra hemsidor, under respektive avbokad/flyttad evenemang. Vi följer situationen aktivt, och meddelar kunder då vi får tilläggsinformation.Vid biljettreturer för inställda och flyttade evenemang återbetalas inte serviceavgiften som inkluderats i biljettpriset.

Ifall du inte är den ursprungliga beställaren, kommer vi att kontrollera biljettreturen av den ursprungliga beställaren. Ifall den ursprungliga beställningen har betalats med kort- eller kreditbetalningssätt, återbetalas biljettpengarna endast till den ursprugliga beställaren och den ursprungliga beställningens betalningssättet, enligt konsumentskyddslagen.

Du kommer att få ett kvitto för återbetalningen i ditt e-post när återbetalningen har gjorts. Din återbetalningsbegäran kommer att behandlas inom 14 dagar.Behöver du hjälp?

Kontakta Tikettis kundservice 0600-1-1616 (1,78€/min + lsa), öppet mon-lör kl. 9-21, sön 11-19.