Paraati / Hellfire 2020Paraati / Hellfire 2020
EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–19 (1,78 € / min. + lsa)
OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

Info / Biljettköp

Info

Bokning av biljetter 

Biljetterna till ett populärt evenemang är till salu, och självklart är bankkoderna försvunna. Du har lovat skaffa biljetter till hela gruppen, men Tiina kan - som vanligt - inte bestämma sig. Tre ord - gör en bokning.

  • En biljettbokning är i kraft 4 eller 2 vardagar beroende på evenemang. Evenemangsarrangören gör beslutet på bokningsperiodens längd.
  • Det går inte att reservera biljetter till alla evenemang eller alternativt kan biljettbokningen vara begränsad endast till telefontjänsten. I dessa fall finns det information om detta på evenemangets försäljningssida.
  • Till de flesta evenemang kan du reservera på nätet max. 10 biljetter per gång.
  • Vid populära evenemang kan striktare begränsningar gälla, i så fall finns det information om det på evenemangets försäljningssida.
  • Ifall det inte finns specifierade restriktioner till ett evenemang, är det möjligt, vid behov, göra större gruppbeställningar via telefontjänsten.
  • Via telefontjänsten 0600 1 1616 (1,78€ / min + lsa, mån-lör kl. 9-19) är det möjligt att flytta på bokningstiden framåt, i fall inte evenemanget redan är slutreserverat. 
  • Ifall du vill betala med kultursedlar, gör en bokning genom att välja 'Hämta från Tiketti och 'Jag betalar biljetterna när jag hämtar dem'. Vänligen notera, att evenemangsarrangören gör beslutet ifall kulturförmånen godkänns som betalningssätt eller inte till evenemanget i fråga. Se alla evenemang med kulturförmån.