EN  FI  SV
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11-19 (1,78 € / min. + lna)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

Info / Biljettköp / Bokning av biljetter

Bokning av biljetter

Bokning av biljetter 

Biljetterna till ett populärt evenemang är till salu, och självklart är bankkoderna försvunna. Du har lovat skaffa biljetter till hela gruppen, men Tiina kan - som vanligt - inte bestämma sig. Tre ord - gör en bokning.

  • En biljettbokning är i kraft 4 eller 2 vardagar beroende på evenemang. Evenemangsarrangören gör beslutet på bokningsperiodens längd.
  • Det går inte att reservera biljetter till alla evenemang eller alternativt kan biljettbokningen vara begränsad endast till telefontjänsten. I dessa fall finns det information om detta på evenemangets försäljningssida.
  • Till de flesta evenemang kan du reservera på nätet max. 10 biljetter per gång.
  • Vid populära evenemang kan striktare begränsningar gälla, i så fall finns det information om det på evenemangets försäljningssida.
  • Ifall det inte finns specifierade restriktioner till ett evenemang, är det möjligt, vid behov, göra större gruppbeställningar via telefontjänsten.
  • Via telefontjänsten är det möjligt att flytta på bokningstiden framåt, i fall inte evenemanget redan är slutreserverat. 
  • Ifall du vill betala med kultursedlar, gör en bokning genom att välja 'Hämta från Tiketti och 'Jag betalar biljetterna när jag hämtar dem'. Vänligen notera, att evenemangsarrangören gör beslutet ifall kulturförmånen godkänns som betalningssätt eller inte till evenemanget i fråga. Se alla evenemang med kulturförmån.