Paraati / Tiketin Festarikesä 2024Paraati / Tiketin Festarikesä 2024
EN  FI  SV
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11-19 (1,78 € / min. + lna)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

Info / Biljettköp / Populära evenemang

Populära evenemang

Populära evenemang 

Vi har hört kunders glädjetjut men ibland även vittnat om tårar. Ibland är förfrågan till ett evenemang mycket större än utbudet, och då är det ofrånkomligt att några blir utan biljett. Här följer ändå några tips som i varje fall underlättar införskaffandet av biljetter.

1. Kontrollera från evenemangssidan, när försäljningen börjar

  • Vanligtvis börjar försäljningen kl. 9.00 på morgonen, men det finns även undantag.
  • Vi informerar även om när biljetterna kommer till salu i våra nyhetsbrev, nätnyheter och på sociala medier.
  • Ifall evenemanget av någon orsak inte finns på vår sida, men du har läst på artistens/evenemangets sida att evenemanget kommer till salu till Tiketti, kan du fråga mer om det på [email protected].

2. Ställ väckarklockan i god tid och förbered dig på att köa

  • I samband med populära evenemang kan det i Tikettis nätbutik uppenbara sig en rusning, som vi informerar om på sidan i fall det sker. När rusningen lättar, får du igen en möjlighet att köpa biljetter. Du minns väl att vid mindre evenemang som klubbspelningar kan biljetterna säljas/reserveras slut mycket snabbt.
  • Ifall du vill skaffa biljett från ett biljettombud, välj ett biljettombud som har öppet när försäljningen börjar. Från R-kiosken kan man hämta endast biljetter som är reserverade eller köpta på förhand, där lönar det sig inte att köa.
  • Telefontjänsten öppnar varje dag klockan nio, att köa innan det är inte möjligt. Ring Tiketti exakt det klockslag du vet att evenemanget kommer till salu.

3. Förbered dig på att köpa biljetterna

  • I samband med populära evenemang rekommenderar vi att fundera på förhand, hurdana biljetter och hur många biljetter du vill ha. Detta ökar möjligheterna att få biljetter i rusningssituationer vid disken, hos biljettombud, telefontjänsten och nätbutiken.
  • I nätbutiken finns biljetterna reserverade i 10 minuters tid. Ifall tiden överskrids, avlägsnas biljetterna automatiskt från beställningen och beställningen måste börjas igen från början. Ifall du betalade din beställning efter att 10 minuter hade överskridits och pengarna har debiterats från ditt konto, men du har ändå inte fått dina biljetter, kontakta då så snabbt som möjligt Tikettis kundtjänst.
  • I samband med vissa evenemang finns det inte reserveringsmöjlighet, så det lönar sig att leta fram nätbankskoderna färdigt innan köpet.
  • Före köandet i nätbutiken lönar det sig att logga in/registrera sig till MinTiketti, då kontakt- och personuppgifterna du angivit kommer automatiskt i din beställning.