EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Info / Lipun ostajalle

Info

Suositut tapahtumat 

Olemme kuulleet asiakkailta ilonkiljahduksia, mutta välillä myös itkunparahduksia. Joskus tapahtuman lippujen kysyntä on paljon suurempi kuin tarjonta, jolloin jotkut jäävät väistämättä ilman. Tässä kuitenkin muutama vinkki, mitkä ainakin helpottavat lippujen saamista.

1. Tarkista tapahtumasivulta, milloin myynti alkaa

 • Yleensä myynti alkaa kello 9.00 aamulla, mutta poikkeuksiakin on.
 • Tiedotamme myynninaloitusajasta myös tapahtumaan liittyvässä uutisoinnissa uutiskirjeissämme, nettiuutisissa sekä sosiaalisen median kanavissa.
 • Jos tapahtumaa ei jostakin syystä löydy sivuiltamme, mutta olet lukenut artistin/tapahtuman sivuilta, että tapahtuma on tulossa myyntiin Tikettiin, voit kysyä aiheesta lisää hei@tiketti.fi.

2. Laita herätyskello ajoissa soimaan ja varaudu jonottamaan

 • Tiketin verkkokaupassa on käytössä virtuaalinen jonotusjärjestelmä suosittujen tapahtumien myynnin alkamisen yhteydessä. Voit mennä tapahtuman myyntisivulle jo ennen myynnin alkamista. Kun tapahtuma on todella suosittu, ja myyntisivulla samanaikaisesti runsaasti kävijöitä, sivulle muodostuu jono. Jono voi muodostua hyvissä ajoin ennen myynnin alkamista, kun sivulla on tietty määrä käyttäjiä samaan aikaan. Siirtymällä jonottamaan voit seurata omaa etenemistäsi jonossa ja pääset ostamaan lippuja omalla vuorollasi.
 • Myyntisivun jono purkautuu sitä mukaa, kun ihmisiä poistuu myyntisivulta. Siksi jonotusaika voi olla pitkä. Isojen kapasiteettien tapahtumissa seuraavana jonossa olevat pääsevät ostamaan lippuja jonotusjärjestelmän avulla sujuvasti. Pienemmissä, kuten klubikeikoissa, liput sen sijaan saatetaan myydä/varata loppuun erittäin nopeasti.
 • Mikäli haluat hankkia liput toimipisteestä, valitse toimipiste, joka on avoinna myynnin alkaessa. R-kioskeilta voi noutaa vain ennakkoon varattuja tai ostettuja lippuja, siellä ei kannata jonottaa.
 • Puhelinpalvelu aukeaa joka päivä yhdeksältä, sitä ennen jonottaminen ei ole mahdollista. Soita siis Tiketin puhelinpalveluun tasan yhdeksältä tai riippuen tapahtuman myynninaloitusajasta.

3. Valmistaudu ostamaan liput

 • Suosittujen tapahtumien yhteydessä suosittelemme jo etukäteen miettimään, millaiset liput ja montako kappaletta haluat. Tämä nopeuttaa lippujen saamista ruuhkatilanteessa niin toimipisteen tiskillä, puhelinpalvelussa kuin verkkokaupassakin.
 • Verkkokaupassa liput ovat varattuna tilauksessa 10 minuutin ajan. Mikäli aika ylittyy, liput poistuvat automaattisesti tilauksesta ja tilauksen teko täytyy aloittaa alusta. Mikäli maksoit tilauksesi 10 minuutin ylityttyä ja raha veloittui tililtäsi, muttet saanut lippujasi, ota välittömästi yhteys Tiketin asiakaspalveluun.
 • Joissakin tapahtumissa ei ole varausmahdollisuutta, joten kannattaa etsiä pankkitunnukset valmiiksi jo ennen ostovaihetta.
 • Ennen jonotusta verkkokaupassa kannattaa kirjautua/rekisteröityä OmaTikettiin, jolloin antamasi yhteys- ja henkilötiedot tulevat tilaukseen automaattisesti.