Paraati / Ruisrock 2024 TAKEOVERParaati / Ruisrock 2024 TAKEOVER
EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Info / Lipun ostajalle / Suositut tapahtumat

Suositut tapahtumat

Suositut tapahtumat 

Olemme kuulleet asiakkailta ilonkiljahduksia, mutta välillä myös itkunparahduksia. Joskus tapahtuman lippujen kysyntä on paljon suurempi kuin tarjonta, jolloin jotkut jäävät väistämättä ilman. Tässä kuitenkin muutama vinkki, mitkä ainakin helpottavat lippujen saamista.

1. Tarkista tapahtumasivulta, milloin myynti alkaa

  • Yleensä myynti alkaa kello 9.00 aamulla, mutta poikkeuksiakin on.
  • Tiedotamme myynninaloitusajasta myös tapahtumaan liittyvässä uutisoinnissa uutiskirjeissämme, nettiuutisissa sekä sosiaalisen median kanavissa.
  • Jos tapahtumaa ei jostakin syystä löydy sivuiltamme, mutta olet lukenut artistin/tapahtuman sivuilta, että tapahtuma on tulossa myyntiin Tikettiin, voit kysyä aiheesta lisää [email protected].

2. Laita herätyskello ajoissa soimaan ja varaudu jonottamaan

  • Tiketin verkkokaupassa saattaa suositun tapahtuman myyntisivulle tulla ruuhkaa, josta ilmoitetaan sivulla näin tapahtuessa. Kun ruuhka hellittää, pääset ostamaan lippuja. Muistathan, että pienemmissä tapahtumissa, kuten klubikeikoissa, liput saatetaan myydä/varata loppuun erittäin nopeasti.
  • Puhelinpalvelu aukeaa joka päivä yhdeksältä, sitä ennen jonottaminen ei ole mahdollista. Soita siis Tiketin puhelinpalveluun tasan yhdeksältä tai riippuen tapahtuman myynninaloitusajasta.
  • Mikäli haluat hankkia liput toimipisteestä, valitse toimipiste, joka on avoinna myynnin alkaessa. R-kioskeilta voi noutaa vain ennakkoon varattuja tai ostettuja lippuja, siellä ei kannata jonottaa.

3. Valmistaudu ostamaan liput

  • Suosittujen tapahtumien yhteydessä suosittelemme jo etukäteen miettimään, millaiset liput ja montako kappaletta haluat. Tämä nopeuttaa lippujen saamista ruuhkatilanteessa niin toimipisteen tiskillä, puhelinpalvelussa kuin verkkokaupassakin.
  • Verkkokaupassa liput ovat varattuna tilauksessa 10 minuutin ajan. Mikäli aika ylittyy, liput poistuvat automaattisesti tilauksesta ja tilauksen teko täytyy aloittaa alusta. Mikäli maksoit tilauksesi 10 minuutin ylityttyä ja raha veloittui tililtäsi, muttet saanut lippujasi, ota välittömästi yhteys Tiketin asiakaspalveluun.
  • Joissakin tapahtumissa ei ole varausmahdollisuutta, joten kannattaa etsiä pankkitunnukset valmiiksi jo ennen ostovaihetta.
  • Verkkokaupassa kannattaa kirjautua/rekisteröityä OmaTikettiin jo ennen lipunmyynnin alkamista, jolloin antamasi yhteys- ja henkilötiedot tulevat tilaukseen automaattisesti.