Paraati Hellsinki Metal Festival 2024 TakeoverParaati Hellsinki Metal Festival 2024 Takeover
EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Info / Lipun ostajalle / Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusehdot 


Kukaan ei kuulemma koskaan lue mitään käyttö- tai toimitusehtoja, mutta hei, ei siihen mene kuin pari minuuttia, ja se avartaa.


Tutustu huolellisesti toimitusehtoihin ennen kuin hyväksyt varauksesi. Lippujen kulloinkin voimassa olevat toimituskulut löydät täältä ja kulloinkin voimassa oleviin maksu- ja toimitustapoihin voit tutustua täältä . Mikäli tilaat muita tuotteita kuin tapahtumalippuja (t-paidat, kirjat yms.), tutustu tuotteiden toimitusehtoihin erikseen.


Lipunmyynnin toimitusehdot

Tarkista varauksesi ja lippusi huolella. Maksettuja lippuja (koskee myös luottomaksuvaihtoja) ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin. Lipun hinnan lisäksi Tiketti perii asiakkaalta kulloinkin voimassa olevan toimitus- ja palvelumaksun.

Tiketti ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa.
Tiketti toimii ainoastaan tapahtuman lipunvälittäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta sekä muutoksista ohjelmassa ja aikatauluissa sekä arvonlisäverolaissa säädetyistä velvoitteista. Tiketti ei vastaa osaksikaan tilaisuuden peruuntumisesta tai ohjelma- ja aikataulumuutoksista eikä näistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista ja vahingoista, kuten lippujen hinnan palautuksesta asiakkaalle. Tiketti palauttaa peruuntuneen tapahtuman toimitus- ja palvelumaksuilla vähennetyt lippujen hinnat pyynnöstä asiakkaalle kuitenkin, mikäli Tiketti ei vielä ole tilittänyt niitä tilaisuuden järjestäjälle.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. soittoaika, ikäraja, aukioloaika) Tiketin nettisivuilta. Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa taikka ohjelman tai aikataulun muuttuessa Tiketin toimitus-ja palvelumaksuja ei palauteta. Tiketti tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä ohjelma- tai aikataulumuutoksista sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipunoston yhteydessä.

Mikäli tilaisuuteen on tarjolla erityisryhmien lippuja (esim. eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja) on lipunhaltijan varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä.

Tilaukset ovat voimassa vain annettuun eräpäivään saakka. Varausajat vaihtelevat tapahtumakohtaisesti. Tarkista varausaikasi tilauksen teon yhteydessä. Mikäli tilausta ei lunasteta tai laskua makseta annettuun eräpäivään mennessä, varaus raukeaa ja tilauksessa olleet liput palautuvat automaattisesti takaisin myyntiin. R-kioskilta voi noutaa kokonaisia varauksia. Muutokset varauksiin tehdään Tiketin puhelinpalvelussa.


Lippuja voi jälleenmyydä LiputOn -palvelussa. Ostettujen lippujen jälleenmyynti missään muualla kuin LiputOn-palvelussa on kielletty ilman Tiketin lupaa.

Mikäli tapahtumassa on ostorajoitus, on Tiketillä oikeus peruuttaa myynti ja mitätöidä ostorajoituksen ylittävät liput tilauksesta.

Ennakkoon maksetut liput luovutetaan toimipisteessä vain tilaajalle henkilökohtaisesti. Maksettuja lippuja lunastettaessa lunastajan henkilöllisyys tarkistetaan. Toisen henkilön voi valtuuttaa lippujen lunastajaksi sähköpostitse ([email protected]). Ennakkoon maksetut liput voi noutaa toimipisteestä vielä tapahtumapäivänä edellyttäen, että toimipiste on auki.

Lippujen ja lahjakorttien käyttäminen minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, mukaan lukien niiden käyttäminen kilpailupalkintoina, on kielletty ilman Tiketin tai tapahtumanjärjestäjän erillistä suostumusta.

Lähetämme lipun ostajille kohdennettua suoramarkkinointia sähköpostilla ja tekstiviestitse. Markkinoinnista voi kieltäytyä koska tahansa. Jokaisessa lähettämässämme markkinointiviestissäviestissä on ohjeet markkinoinnin vaivattomaan perumiseen.

Ostamalla lipun Tiketistä asiakas sitoutuu toimimaan lipun oikeuttamassa tapahtumassa yhdenvertaisesti ja ketään syrjimättä. Asiakas sitoutuu toimimaan tapahtumassa tasa-arvoisesti, muita kunnioittaen ja tapahtuman järjestäjän omia ohjeita noudattaen.


Tuotteiden toimitusehdot

Tiketti myy ja toimittaa lippujen lisäksi muita tuotteita. Tuotteita voit ostaa suoraan Tiketin nettikaupasta.
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Tuotteen voi myös tilata postitse kotiin. Näiden toimitusehtojen voimaan tullessa tuotteen tilauksesta kotimaassa veloitetaan 10 € / tilaus, tuotteen tilauksesta EU-maihin 15 € / tilaus ja tuotteen tilauksesta EU:n ulkopuolelle 25 € / tilaus. Tuotteen toimitusaika-arvio enintään 10 arkipäivää (ei koske ennakkomyyntejä, jotka toimitetaan tilausvahvistuksessa mainitun ajan puitteissa). Tiketti ei kuitenkaan vastaa postin aiheuttamista viivästyksistä tai vahingoista. Mikäli tilauksesi ei saavu tämän ajan sisällä, ota yhteys [email protected] tai asiakasneuvontaan
010 843 1611.

Nettikaupasta ostetuilla tuotteilla (EI koske lippukauppaa) on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Asiakasmaksaa palautuskulut. Tuotteet voi palauttaa postitse.  Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamaton ja pakattu kuljetusta varten asianmukaisesti. Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja -ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. Palautustilanteessa ota yhteys [email protected] tai puhelimitse asiakasneuvontanumeroon 010 843 1611.

Suoraan toimipisteeltä ostetulla tuotteella EI ole palautus- tai vaihto-oikeutta.


Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki

Näihin toimitusehtoihin ja niiden tulkintaan sovelletaan Suomen lakia sen lainvalintaa koskevia säännöksiä lukuun ottamatta.

Käyttöehdoista ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan riitaisuudet ensimmäisenä asteena Helsingin käräjäoikeudessa. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä kuluttajansuojalain (38/1978) 12 luvun 1 d §:n ja oikeudenkäymiskaaren (4/1734) 10 luvun 5 §:n mukaan oikeus nostaa kanne sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on Suomessa kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä myös oikeus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Voimassaolo

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 27.12.2022 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy toimitusehdot ostaessaan lippuja palvelusta.