EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Info / Lipun ostajalle

Info

Yhdenvertaisuus ja saavutettavuus 

Kulttuuri kuuluu kaikille. Ihmisen vammaisuus ei saa rajoittaa hänen halua kokea kulttuurielämyksiä.

Yhdenvertaisuus kuuluu Tiketin arvoihin, jonka takia kannustamme tapahtumanjärjestäjiä jatkuvasti yhdenvertaisuuden edistämiseen sekä saatavuuden ylläpitoon. 

Tiketin ammattitaitoinen asiakaspalvelu palvelee yhdenvertaisuuteen ja saavutettavuuteen liittyvissä asioissa maksuttomasti asiakasneuvonta numerossamme 010 843 1611 (ma-pe klo 10-18) ja myös sähköpostin välityksellä hei@tiketti.fi.

Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiinne niiden tietojen mukaan, jotka tapahtumanjärjestäjät ovat meille antaneet. Laitamme kaikki järjestäjältä saamamme tiedot tapahtumien lisäinfoihin sekä verkkokauppaan että toimipisteille työntekijöiden avuksi myytitilanteisiin. Epäselvät tilanteet ratkomme yhdessä järjestäjän kanssa ja palaamme sinulle asiaan, periaatteisiimme kuuluu, että selvitämme asiakkaan kysymykset loppuun saakka emmekä pompottele sinua soittelemaan sinne tänne.  

Pyörätuolipaikkojen myynnissä kannustamme aina tapahtumanjärjestäjiä tekemään ostamisesta helppoa niin, että pyörätuoliliput ovat normaalisti muiden lippujen kanssa myynnissä verkossa. Mikäli näissä asioissa on poikkeuksia, ilmoitamme niistä tapahtumainfossa.  

Avustaja pääsee valtaosaan tapahtumista liputta asiakkaan mukaan, ja tämä ei koske vain liikuntarajotteisia asiakkaita vaan kaikkia avustajan tarpeessa olevia asiakkaitamme. 

Kaikista mieltä askarruttavista asioista voi olla yhteydessä Tiketin maksuttomaan asiakasneuvontaan ja/tai sähköpostitse hei@tiketti.fi, me vastaamme niihin mielellämme.