WARNING:
Internet Explorer 11 and older versions are no longer supported. Update your browser to newer version or use some other browser.
0600-1-1616 Call Center Mon–Sat 9–21, Sun 11-19 (1,78 € / min. + lnc)
Oletko koskaan miettinyt, mitä aarteita lähiluonnossa kasvaa? Oletko maistanut luonnon villiyrttejä? Onko nokkosesta pinaatin haastajaksi? Keväällä Teurastamolla alkavilla villiyrttikursseilla voit ottaa selvää! Kurssit nyt tarjoushinnalla ma 26. joulukuuta asti.
Toukokuussa 2017 alkaa uusi, erilainen, sesongin villiyrtteihin luonnon raaka-aineisiin perustuva ruokatapahtumien sarja Flavour Studiolla. Sesonkia seuraten lähiluonnosta tunnistetaan ja poimitaan villiyrttejä ja kokkaillaan niistä mieleenpainuvia illallisia.
Luontoretkellä yrttien tunnistamiseen pariin johdattaa pioneeri Eija Lehmuskallio. Hän on työskennellyt luonnon parissa yli kahden vuosikymmenen ajan, jonka pohjalta tuottanut aiheesta tv-sarjan, kirjoja ja suositun verkkopalvelun.
Keräämistä seuraavana päivänä järjestetään kokkailuiltama Flavour Studiolla keittiömestari Simo Räsäsen johdolla. Iltamassa valmistetaan illallinen, jonka osana perehdytään villiyrttien käsittelyyn ja hyödyntämiseen kokkaamisessa. Jokaisessa tapahtumassa valmistetaan erilainen menu.
Esimerkkimakuja illalliselta:
Villiyrtti-caesarsalaatti
Nokkoslettuja ja siian mätiä
Villiparsoja ja Bearnaisekastiketta
Kuusenkerkkäjuoma & kuusenkerkkävanukas
Wild Flavours -Villiyrttien tunnistaminen, kerääminen ja kokkailu
Ma 8.5.2017 - Ti 20.6.2017 Helsinki, Teurastamo, Flavour Studio
Kurssin tarjoushinta alk. 79 € (26.12. asti)
Kurssin normaalihinta alk. 99 €
Lippujen alkaen-hintoihin sisältyy Tiketin palvelumaksu. Mahdolliset
toimitus- ja maksutapaan liittyvät kulut lisätään hinnan päälle. Tiketin
palveluhinnasto on luettavissa täältä.