WARNING:
Internet Explorer 11 and older versions are no longer supported. Update your browser to newer version or use some other browser.
0600-1-1616 Call Center Mon–Sat 9–21, Sun 11-19 (1,78 € / min. + lnc)
Suomen paras piknik valtaa jälleen Helsingin Kansalaistorin puiston 15.-18. kesäkuuta. Hyvään ruokaan ja juomiin erikoistuva Taste of Helsinki kutsuu tutustumaan korkeatasoiseen ravintolakattaukseen kohtuuhinnalla keskellä kesäistä pääkaupunkia. Vuonna 2012 ensimmäisen kerran järjestetty nelipäiväinen festivaali on
pohjoismaiden ensimmäinen Taste Of -tapahtuma. Taste Of -kaupunkeja on
yhteensä jo 20. Irlantilainen Barry MacNamara on vaimonsa Miran
kanssa tuonut maahan kansainvälisen konseptin, jonka tuloksena Suomen
parhaat ravintolat tekevät loistavaa yhteistyötä.
Taste of Helsingin ruoan ja juoman ilotulituksessa on mukana kymmenen ravintolaa, jotka on juuri julkistettu. Tuttuja ravintoloita aiemmilta vuosilta ovat Bistro O Mat, Grön, Pastor ja Toca. Uusina tulokkaina nähdään Helsingin ravintolat Passio, Savoy ja Shelter, turkulainen Ludu, tallinnalainen Noa sekä pop up ravintola TuOHi. Jokainen ravintola tarjoaa tapahtumassa alkuruoan, pääruoan, jälkiruoan ja nimikkoannoksen, joista vieraat saavat koota mieleisensä menun. Suurin osa annoksista maksaa 5–6 euroa.
TuOHi -pop up restaurant
Taste of Helsinki tuo neljä huippukokkia yhteen. TuOHi on ainutlaatuinen pop up -ravintola, joka hakee inspiraationsa ja raaka-aineensa ympäröivästä luonnosta. TuOHi-projektista kuulemme lisää lähempänä tapahtumaa.
Suomalaisten suursuosikki Noa
Viron ravintolatarjonnan terävimpään kärkeen kuuluva Noa on tämän vuoden ulkomainen vieras. Noa jatkaa siitä, mihin toinen tallinnalaisravintola, Ö, jäi viime vuonna. Noa on tullut lukuisille suomalaisille tunnetuksi. Kansainvälistä menestystä ravintola on viimeksi saanut sijoittumalla White Guiden vuoden 2017 listalla kirkkaasti kärkeen.
Loistava juomakattaus
Ruoan seuraksi on tarjolla tänä vuonna entistäkin laajempi valikoima viinejä, samppanjaa ja olutta.
Yhteistyökumppani Sinebrychoffin House of Beer tuo jälleen laajan valikoiman maukkaita erikoisoluita ja siidereitä. Tapahtumavieraat pääsevät maistamaan festivaaliravintoloiden annosten ja oluiden muodostamia herkullisia makupareja.
Tuttuun tapaan mukana on yhteistyökumppani André Clouet’n Champagne Bar, jonka valikoimissa on kymmenisen eri samppanjaa. Kaikkia samppanjoita saa myös laseittain. Joukossa on useita harvinaisuuksia.
Kesän uutuus Taste Spirit Pavilion ylpeänä esittelee neljä Suomen ja koko pohjoisen Euroopan kärkeen kuuluvaa tislaamoa. Helsinki Distilling Company, Kyrö Distillery Company, Lignell & Piispanen sekä Ägräs Distillery tarjoavat upean kattauksen palkittuja tisleitä ja teräviä makuja.
Viinipaviljonki Taste Wine Pavilion tarjoaa jälleen viiden viinimaahantuojan voimin valikoiman laadukkaita viinejä, jotka sopivat ravintoloiden menuihin. Tänä vuonna mukana ovat AMKA, Arvid Nordquist, Collaboratorio, Tampereen Viinitukku sekä Vindirekt.
Ruokaa on tarjolla iltaisin kymmeneen asti. Sen jälkeen juomatarjoilu ja musiikki viihdyttävät vielä yhteentoista saakka. Tänä vuonna tapahtuman musiikista vastaa G Livelab, joka kuratoi eri soittolistat jokaiseen jaksoon.
Pääyhteistyökumppanina jatkaa Electrolux
Jättisuosion saanut Electrolux Chef’s Secrets -kokkikoulu nähdään taas Taste of Helsingissä. Neljän päivän aikana peräti 600 vieraalla on mahdollisuus kokata itse annoksensa Suomen kokkimaajoukkueen jäsenten opastamana.
Lisäksi löydät tuoreimmat smoothie trendit uudessa Electrolux Smoothie Academyssä, jossa voit valmistaa itsellesi juomat omalla twistillä.
Electrolux on ollut jo vuosikymmeniä luotettava yhteistyökumppani huippuravintoloiden keittiölaitteiden toimittajana ympäri maailman. Ammattikeittiöissä käytetty teknologia on valjastettu myöskin Electroluxin kodinkoneisiin, jolloin jokainen meistä voi helpommin loihtia kotonaan ennen kokemattomia makuelämyksiä, kertoo markkinointijohtaja Arto Arhipoff. Konkreettisena esimerkkinä tästä on Taste Of Helsingissä Chef’s Secrets-teltan kokkaussessiot, joissa on mahdollisuus itse päästä valmistamaan ruokaa Electrolux kodinkoneilla, Suomen Kokkimaajoukkueen opastamana.
Muut yhteistyökumppanit ovat American Express, Stopteltat, Jubilee ja Viisi Tähteä.
Lipunmyynti käynnistyi Tiketissä tänään pe 7.4.2017 klo 09:00.
Kaikki 21.4. mennessä lipun ostaneet osallistuvat Golden Ticket- paketin arvontaan. Paketti sisältää sisäänpääsyn kahdelle kaikkiin kattauksiin, 800markkaa ja Lexuksen tarjoaman kyydin kotiin.
TASTE OF HELSINKI 2017
To 15.-Su 18.6.2017, Kansalaistorin Puisto, Helsinki
Pääsylippu + 25 markkaa alk. 36,50 €, alle 18-v vain aikuisen seurassa
Tasting-varaus alk. 45 €, K-18
Lippujen alkaen-hintoihin sisältyy Tiketin palvelumaksu. Mahdolliset
toimitus- ja maksutapaan liittyvät kulut lisätään hinnan päälle. Tiketin
palveluhinnasto on luettavissa täältä.