WARNING:
Internet Explorer 11 and older versions are no longer supported. Update your browser to newer version or use some other browser.
0600-1-1616 Call Center Mon–Tue 9–19, Wed-Sat 9-21, Sun 11-18 (1,99 € / min. + lnc)
Ensi kesän uusi tapahtuma Iskelmä Myyrmäki Food & Wine julkisti loput artistit sekä lisää ruokaohjelmaansa!
✦ Bo Kaspers Orkester (SE) ✦ Ressu Redford ✦ Irina ✦ Eveliina ✦ Virve Rosti & Freeman & Menneisyyden Vangit ✦
ISKELMÄ MYYRMÄKI FOOD & WINE
Pe 5.6.2020 - La 6.6.2020 Vantaa, Myyrmäki Stadion
Early Bird -liput myynnissä Tiketissä 17.2.2020 saakka.
MUSIIKKIOHJELMA VALMISTUI
Ruotsalainen, Suomessakin suurta suosiota nauttiva Bo Kaspers Orkester
saapuu festivaalin pääesiintyjäksi . Yhtyeen tunnetuimpiin hitteihin
kuuluvat muun muassa ”Hon är så söt”, ”Undantag”,
”Vi kommer aldrig att dö” ja ”I samma bil”.
Kotimainenkin artistikaarti kasvoi, kun mukaan saatiin Ressu Redford, Irina, Eveliina ja Virve Rosti & Freeman
& Menneisyyden Vangit. Bo Kaspers Orkesterin ohella tapahtuman kotimaisetkin esiintyjät kuuluvat iskelmä- ja pop-musiikin vetovoimaisimpaan eliittiin.
Aiemmin festivalille on julkaistu Elastinen, Tuure Kilpeläinen ja
Kaihon Karavaani, Erin, Paula Koivuniemi, Laura
Voutilainen, Anne Mattila ja Teflon Brothers.
RUOKA & JUOMA
Festivaali
on suunnattu aikuiselle yleisölle. Ikäraja K-18 mahdollistaa sen, että suuri osa festivaalialueesta muodostuu
monien eri viinimaahantuojien ja olutpanimoiden tarjoilupisteistä sekä
tunnettujen suomalaisten huippukokkien johtamasta tasokkaasta ja
monipuolisesta ruoka- ja ravintolamaailmasta.
Festivaalien kokit
ja ravintolagurut ovat muun muassa Top Chef Suomi-, Kaappaus keittiössä-,
Katastrofikokki-, Illallinen äidille- ja Kokkisota-tv-ohjelmista sekä
Suomen kokkimaajoukkueesta tutuiksi tulleita huippukokkeja.
"Haluan pitää tekemisen kiinnostavana ja lisään maailman makuja
klassikoiden rinnalle. Etsin matkustamalla inspiraatiota ja tuoreita
näkökulmia työhöni. Annos on parhaimmillaan, kun siitä välittyy kaunis
ja herkullinen kädenjälki", kuvaa työtään Teemu Laurell, ravintola Shelterin keittiömestari ja Suomen Top Chef –voittaja vuodelta 2012.
Viisi ravintolaa
ja yhden Delin sekä yksityisen kokkikoulun omistava Arto Rastas nähdään myös festivaalilla: "Olen kokki,
joka ei koskaan löytänyt sitä yhtä polkua kuljettavaksi. Näin ollen
päätinkin kulkea useita polkuja. Tällä tarkoitan sitä, että toinen päivä
voin tehdä hyvinkin modernia ja innovatiivista ruokaa ja taas toisena
päivänä pystyn ja haluan tehdä jotain aivan muuta."
Myyrmäkeen
saapuu myös Vanhan Porvoon Sicapellessä ja Meat Districtissa
keittiömestarina toimiva italialaissyntyinen Simona Palazzi. "Italiasta tulee arvostukseni hyviä raaka-aineita kohtaan. Ja kun
perusasiat on tehty oikein, ei annokseen tarvitse oikeastaan lisätä
mitään ylimääräistä. Bravuurini on hyvä risotto", Simona sanoo.
Lista kokeista ja ravintola-alan guruista täydentyy vielä kevään aikana.