EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 3. - La 12.6.2021  /  Suvilahti  /  Helsinki

Recover Laboratory: Satamiljoonaa prosenttia: yökävely

Recover Laboratory: Satamiljoonaa prosenttia: yökävely Liput

Recover Laboratory: Satamiljoonaa prosenttia: yökävely

Satamiljoonaa prosenttia: yökävely kuljettaa katsojaa keskellä Suomen kauneinta suvea, pitkin Suvilahden betoniviidakkoa. Kokemuksellinen kävelyteos johdattaa kokijan surrealistiseen välitilaan, joka on toiveikas alkusoitto tulevalle. Kuulaan kesäyön hetkellä mitä vain voi tapahtua. Kohta annetaan ja otetaan satamiljoonaa prosenttia!

Kuvataiteilijan, rumpalin ja sirkustaiteilijan luoma absurdi teos on eräänlainen peilikuva, u-käännös, kiehtova esitys huomion antamisesta näyttämöksi muuttuneessa kesäyössä. Yökävely on pandemiaturvallinen, ensimmäinen osa teossarjasta, joka huipentuu kesällä 2022 ensi-iltansa saavaan näyttämöteokseen Satamiljoonaa prosenttia.

Konsepti, käsikirjoitus: Miradonna Sirkka, Sofi Häkkinen, Aleksi Kinnunen
Esiintyjät: Miradonna Sirkka, Aleksi Kinnunen
Kuvataiteilija & Sifi: Sofi Häkkinen
Äänisuunnittelu: Aleksi Kinnunen
Tekninen toteutus: Samuli Kivelä, Arto Kostet
Trumpetti: Aki Himanen
Valot: Alina Pajula
Puvustus: Hanna Herva
Videokuvaus: Iida-Liina Linnea 
Mielipiteet: Emma Kunnas
Tuotanto: Inna Huttunen / Recover Laboratory
Dramaturginen tuki: Jarkko Lehmus / Cirko

Facebook | Instagram

cirko.fi


Huom! Lipun mukana saat linkin osoitteeseen, jonne tarkemmat osallistumisohjeet ja esityksen aloituspaikka päivittyvät 28.5. Luethan ohjeet tarkkaan ennen saapumista esitykseen.

Osallistuaksesi tarvitset älypuhelimen, toimivan nettiyhteyden ja omat kuulokkeet. Huomioithan, että esitys on suomenkielinen.

Kesto: 60–75 minuuttia

Kieli: suomi

Sijainti & saavutettavuus: Reitti kulkee kaupunkitilassa Suvilahden alueella, ja teokseen on mahdollista osallistua myös pyörätuolilla kulkien. Tarkemmat tiedot ja tiedustelut saavutettavuuteen liittyen hello@recoverlaboratory.com.


Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot