EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 5.12.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

NEO HELSINKI Pre-ndependence Day Bash: TEN AFTER DAWN, MILLENNIUM FALCK

NEO HELSINKI Pre-ndependence Day Bash: TEN AFTER DAWN, MILLENNIUM FALCK Liput

NEO HELSINKI Pre-ndependence Day Bash: TEN AFTER DAWN & MILLENNIUM FALCK

Itsenäisyyspäivän aattona soivat syntetisaattoreiden tummat ja vähän kirkkaammatkin sävyt, kun maan eturivin dark synth pop -yhtye Ten After Dawn ja Synthwave/Outrun-tuottaja Millennium Falck valtaavat On The Rocksin lavan.

Helsinkiläisen Ten After Dawnin soundissa kuuluu vaikutteita mm. mustahuulielektron, perinteisemmän syntikkapopin ja rankemman EBM-runttauksen väliltä. Musiikki on melodista ja tanakasti potkivaa. Ten on ehtinyt kiertää ja soittaa keikkoja jo useammassa Euroopan maassa kotimaan lisäksi, ja heidät tunnetaankin intensiivisestä ja energisestä esiintymisestään. Viimeisin kesällä julkaistu single "Circles" käväisi parin edellisen julkaisun tavoin myös mm. Saksan "Deutsche Alternative Charts" listalla Top 15:ssa. Ten nähtiin viimeksi On the Rocksissa Helsinki Dark Electro Festival 2019 päätöspäivänä yhdessä Solar Faken ja Suicide Commandon kanssa.

Millennium Falckin musiikissa kohtaavat sulassa sovussa Daft Punk ja David Hasselhoff. Artisti itse on saapunut vuoden 2080 Helsingistä omaan aikaamme, viihdyttämään, tanssittamaan ja tuntemaan! Tämä aikamatkaaja ja audiovelho on julkaissut useita albumeita, EP:tä ja singlejä ja tehnyt yhteistuotantoja ympäri maailmaa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.