EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 17.4.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Minttu Hellstén-levyjulkkarit, Heli Hartikainen

Minttu Hellstén-levyjulkkarit, Heli Hartikainen Liput

Helsingin Kuudennella Linjalla vietetään ke 17.4. laulaja-musiikintekijä Minttu Hellsténin debyyttialbumin Hiipivä, pimeä hiljaisuus levynjulkaisukeikkaa. Illan aloittaa saksofonisti ja äänitaitelija Heli Hartikainen. 

Minttu Hellstén 

Minttu Hellstén on tummanpuhuvan ja syvätunnelmaisen taidepopin uusi nouseva nimi. Mintun musiikki on harvinaislaatuisen pysäyttävä, mielen syvyyksiä puhutteleva yhdistelmä orgaanista ja synteettistä maailmaa, jossa syvät bassot kohtaavat rehellisen herkkyyden. Peltojen keskellä Elimäellä syntynyt Minttu, jonka tie on vienyt itä-helsinkiin, keskittyy vahvaan maailmojen ja tunnelmien luontiin. Musiikkia on kuvailtu visuaaliseksi, katarttiseksi ja omaperäiseksi, joka syleilee kuulijaansa. Hellsténin kappaleet yhdistyvät uniikilla tavalla maailmanluokan tummasävytteiseen ja historiansa osaavaan elektroniseen tuotantoon, jonka Hellstén on toteuttanut yhdessä Tomi Hyypän kanssa. Hyyppä muistetaan kansainvälisesti arvostetusta elektropop-duo Villa Nahista. Minttu Hellstén on tehnyt musiikkia monipuolisesti yli kymmenen vuoden ajan ja on tuttu muun muassa Samuli Putron yhtyeestä. Levyltä on aiemmin julkaistu singlet Kaakelit, Kuumailmapallo ja Hiipivä, pimeä hiljaisuus. Hellstén on noteerattu muuun muassa Spotifyn EQUAL Suomi- ja Suomi-indie tänään -soittolistoilla. Debyyttialbumi Hiipivä, pimeä hiljaisuus julkaistaan 12.4.2024.

Minttu Hellstén-livekokoonpanoon kuuluu:
Minttu Hellstén (laulu, midikontrollerit, harmooni) ja Tomi Hyyppä (midikontrollerit, taustat).

Spotify
Instagram
http://www.minttuhellsten.fi
Facebook
Youtube
TikTok

Heli Hartikainen 

Heli Hartikainen on rajoja rikkova saksofonisti, klarinetisti, säveltäjä ja äänitaiteilija, jonka estetiikka kumpuaa kestollisista tekstuureista, funktioista ja muodoista. Saksofonistina Hartikainen on intohimoinen instrumentalisti, joka pyrkii jatkuvasti puskemaan soittimensa (ja itsensä) äärirajoja yhä laajemmalle. Kokeellisuus ja kokonaisvaltaisuus ovat Hartikaisen luovan työn ytimessä, jossa leikittelevät rinta rinnan abstraktiot, merkityksenhaku, konseptit ja kyltymätön rakkaus sointiin. Hartikainen tunnetaan äänitaiteen, avantgarde-jazzin ja kokeellisen ambientin välimaastossa viipyilevästä teoksestaan CHRONOVARIATIONS, joka sai kiittävän vastaanoton vuoden 2022 Flow Festivalilla. 17.4. Hartikainen esittää teoksesta elektroakustisen sooloversion syyskuussa 2024 julkaistavan CHRONOVARIATIONS -albumin hengessä.

https://helihartikainen.com

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.