EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 1.12.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Maukka Perusjätkä, Widows

Maukka Perusjätkä, Widows Liput

Joulukuun ensimmäisenä päivänä vanhan liiton suomipunkin ystävien on suositeltavaa ottaa suunnaksi On the Rocks. Lavalle nousee tiukassa iskussa olevan bändinsä kanssa legendaarinen Maukka Perusjätkä ja lavan Maukalle lämmittää niin ikään tarunhohtoinen punk-yhtye Widows!

Maukka Perusjätkä julkaisi vuonna 1979 debyyttialbuminsa "Säpinää". Levy ja sen nimikkobiisi nostivat Maukan aikansa ilmiöksi ja maamme ensimmäisen punk-aikakauden yhdeksi tunnetuimmista ikoneista. On the Rocksissa kuullaan tänä vuonna julkaistun "Tiistain tarinoita" -levyn biisien lisäksi kaikki vanhat Maukka-klassikot, kuten ”Vaatteet”, ”Ennen kolmatta maailmansotaa”, "Sota apatiaa vastaan" ja niin edelleen! Mukana on kovassa iskussa oleva bändi sekä luonnollisesti myös tarunhohtoinen Partner-moottorisaha.

Widows -yhtyeen perustivat vuonna 1975 veljekset Tappari (TB Widow) ja Jone (Johnny Widow). Herrat pitivät bändin koossa vaikka kokoonpano vaihteli useaan kertaan. Kolmen singlen ja yhden LP:n jälkeen bändi kuitenkin hajosi 1981. Bändi päätettiin herättää henkiin 2000-luvun alkupuolella, ja vihdoin, neljänkymmenen vuoden jälkeen, 2021 ilmestyi pitkäsoitto 'No Way' ja kokoonpanoksi on vakiintunut Tappari (basso), Jone (kitara), Petteri (rummut) ja Pasi (laulu). Todellinen kotimainen punk-pioneeri on siis edelleen voimissaan, ja keikalla kuullaan bändin kaikki hitit "The Famous Fivesta" ja "Cartoon Rocksta" lähtien.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.