EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 27.9.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Kimmo Pohjonen UZone

Kimmo Pohjonen UZone Liput

Kimmo Pohjoselle haitarin äänen muokkaaminen ja uusien värien hakeminen on ollut lähtökohta sekä säveltämiselle että soittamiselle jo 30 vuoden ajan. UZone-projekti vie tämän seuraavalle tasolle.

“Nyt haluan tuoda soitintani esille yhä elektronisempana harmonikkana, koneena joka tuottaa useita tekstuureita samaan aikaan. Soitan melodiaa, harmoniaa ja rytmiikkaa, sekä kontrolloin erilaisia efektejä ja liikutan ääntä myös tilassa”, Pohjonen kertoo UZonen taustoista.

“Tämän prosessin aikana syntyi ajatus, että voisin soittamalla kontrolloida myös visuaalisuutta. Harmonikan palkeen sensori, sekä soittimen koskettimet ohjaavat äänen lisäksi kuvaa ja valoja. UZone on teos, jossa liikun lavalla itselleni tuntemattomilla alueilla."

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Konsertti on ikärajaton.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 27.9.2023 18:00.