Paraati / Squash EM 2023Paraati / Squash EM 2023
EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Tapahtuman järjestäjille / Liput myyntiin

Liput myyntiin

Liput myyntiin 

Tapahtuma alkaa Tiketistä.

Emme vain välitä lippuja, välitämme tapahtumastasi. On kummankin etu, että liput myös menevät kaupaksi. Olemme mukanasi alkuriipaisusta lähtien, halujesi mukaan isosti tai pienesti, mutta aina mielellämme. Lippujen myyminen Tiketissä on helppoa, me suunnittelemme sitä täällä ihan joka päivä. Kun tulet meidän ovellemme, tulemme tapahtumasi perässä sinun ovellesi asti.

Myyntijärjestelmämme on meidän oma. Kehitämme sitä jatkuvasti järjestäjien toiveiden mukaisesti ja taivumme villeimpiinkin ideoihin. Emme tarjoa talopaketteja, vaan teemme aina uniikkia. Lipunmyynti tapahtumaan ei ole missään näin helppoa.

 • Nopeus
  Tapahtumasi on myynnissä viimeistään neljän arkipäivän kuluessa. Työpäivisin vastaamme kaikkiin vastaanottamiimme sähköposteihin.
 • Tapahtumasyöttö
  Tiketin tapahtumansyöttö mahdollistaa järjestäjille tapahtumatietojen muokkaamisen suoraan myyntijärjestelmässämme.
 • Tuotepaketit
  Lippuihin on helppo paketoida myös muita tuotteita levyistä hotellihuoneisiin.
 • Myynninseuranta
  Voit seurata reaaliaikaisesti lipunmyynnin kehitystä. Raportista näet myynnin vauhdin kuukausi-, viikko- ja päivätasolla. Saat arvokasta tietoa esimerkiksi markkinointikampanjoiden vaikutuksesta.
 • Kutsuvierasliput
  Voit tilata lippuja juoksevalla numeroinnilla ja eri väreissä myös omaan käyttöösi kutsuvieras-, palkinto- tai ovilipuiksi.
 • Räätälöinti
  Myyntijärjestelmä on meidän oma, joten sitä on mahdollista räätälöidä tarpeidesi mukaiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin muutkin ovat tehneet.
 • Tilitykset
  Tilityksestä vähennetään sovittu välityspalkkio ja muut tapahtumaan mahdollisesti liittyvät erikseen sovitut kustannukset. Välityspalkkio sisällytetään lipun hintaan Kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaisesti. Tilitys tapahtuu kahdessa arkipäivässä tapahtumasta, ja tilitysraportit saat sähköpostitse tai suoraan raportointityökaluun. Taloustiimiltämme saat nopeat vastaukset sähköposteihin ja ketterät ratkaisut eri tilanteisiin.