Paraati / Helsinki Seagulls - Lahti BasketballParaati / Helsinki Seagulls - Lahti Basketball
EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Tapahtuman järjestäjille / Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu 

Rakasta asiakastasi kuin itseäsi.

Tarjoamme kaiken mitä asiakas kaipaa ja lisäksi jotakin spesiaalia, mitä hän ei vielä edes osannut kaivata. Ilman tyytyväisiä lipunostajia meillä ei olisi mitään. Ei mitään.

 • Verkkokauppa
  Uudistunut Tiketti.fi on suosittu ja helppokäyttöinen – nyt mukavampi myös mobiilissa. Yli puolet Tiketin lipuista myydään verkossa.
 • Puhelinpalvelu
  Puhelinpalvelussamme myydään ja varataan lippuja ma-pe 9-19.
 • Toimipisteet
  Tiketillä on laaja toimipisteverkosto Helsingistä Ouluun, mukaan lukeutuvat muun muassa kaikki Suomen Stockmannit, useita Sokoksia ja levykauppoja ympäri maan
 • R-Kioskit
  Ennakkoon varatut tai maksetut liput ovat noudettavissa tilausnumerolla R-kioskeilta kautta maan.
 • Asiakasneuvonta
  Vastaamme asiakkaiden kysymyksiin nopeasti. Meidät tavoittaa helposti neuvontapuhelimesta, sähköpostitse, verkkosivujen kautta, toimipisteistä sekä sosiaalisesta mediasta. Tapahtumajärjestäjille on lisäksi tarjolla chat-neuvonta myyntijärjestelmän puolella.
 • OmaTiketti
  Rekisteröityneenä käyttäjänä lippujen hankkiminen on entistä nopeampaa. Asiakas voi lunastaa varauksensa suoraan OmaTiketissä, jonne myös PDF-liput jäävät talteen odottamaan keikkapäivää.
 • Kulttuurisetelit ja -kortit
  Tiketin toimipisteissä voi ostaa lippuja suurimmalla osalla kulttuuriseteleistä ja -korteista. Tiketin verkkokaupassa maksuvälineenä käy Kulttuuripassi ja R-kioskeilla KulttuuriPassi, Smartum Saldo ja Wellness Wallet. Mahdollisuus kulttuuriseteleihin ja -kortteihin maksutapana on tapahtumajärjestäjän valittavissa.
 • Tiketin lahjakortti
  Lahjakuoreen suljettu Tiketin lahjakortti on pidetty lahja, jolla voi ostaa liput niin toimipisteissä kuin verkkokaupassakin.
 • Tikettiturva
  Asiakkaan on mahdollisuus ottaa lipulleen vakuutus, joka korvaa lipunhinnan, mikäli lippua ei pääse käyttämään esimerkiksi sairaustapauksessa.
 • Pikakirjeet
  Elektronisten lippujen toimitus on nopeaa, mutta paperiliputkin lähtevät postissa vauhdilla. Ennen kello kolmea tilatut liput ovat perillä jo seuraavana päivänä.
 • Liikennevalot
  Asiakas pystyy verkkokaupassa seuraamaan tapahtumien lipunmyyntitilannetta ja reagoimaan ajoissa.

Arvosana asiakkailtamme: 9 (Asiakastyytyväisyyskysely 2019)

Tärkeimmät asiat Tiketissä (Asiakastyytyväisyyskysely 10/2019)

 1. Kattava tapahtumatarjonta
 2. Elektroniset liput (PDF- ja mobiililippu)
 3. Verkkokauppa www.tiketti.fi
 4. Lippujen varausmahdollisuus
 5. Tapahtumauutisointi
 6. Kulttuurikortit ja -setelit maksutapana
 7. Mahdollisuus noutaa liput R-Kioskilta

Erinomaisesti Tikettiä kuvaavat sanat (Asiakastyytyväisyyskysely 2019)
luotettava, nopea, helppo, toimiva