Paraati / Squash EM 2023Paraati / Squash EM 2023
EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Tapahtuman järjestäjille / Akkreditointi

Akkreditointi

Akkreditointi 

Tapahtumajärjestäjän tuorein festarirakkaus

Tiketti sai vihiä, että tapahtumajärjestäjiltä puuttui toimiva akkreditointiohjelma. Päätimme siis tehdä sellaisen itse – järjestäjien tarpeita kuunnellen. Paljon kiitosta saanut ohjelma on ollut ahkerassa käytössä festivaaleilla ja pienemmissäkin tapahtumissa.

  • ProTiketti -järjestelmällä voit toteuttaa tapahtumiesi akkreditoinnit aina hakemuslomakkeiden suunnittelusta akkreditoitujen vastaanottoon tapahtumapaikalla.
  • Ohjelma on selainpohjainen ja reaaliaikainen, mikä mahdollistaa monta yhtäaikaista käsittelijää. Valittavana on useita eri käyttäjätasoja.
  • Akkreditoitujen henkilöiden roolit tapahtumassa on määriteltävissä omien tarpeiden mukaan, esimeriksi median edustajiin, kutsuvieraisiin tai talkoolaisiin. Alarooleilla voit vielä tarkentaa tehtävänkuvausta, esimerkiksi median edustajat voidaan jakaa toimittajiin ja kuvaajiin.
  • Rooliin liittyvien perusominaisuuksien lisäksi voit määrittää ohjelmaan haluamiasi tuotteita, kuten ajolupa, kuvauslupa tai ruokalippu. Näitä voi lisätä kenelle tahansa akkreditoituneelle.
  • Voit tehdä erilaiset lomakepohjat eri ryhmille, jolloin ohjelma luo hakemuksille omat nettiosoitteet. Lomakkeen ulkoasu on mahdollista muokata tapahtuman ilmeen mukaiseksi.
  • Eri ryhmille voi luoda valmiita sähköpostipohjia eri tarkoituksiin, mutta ohjelman kautta on mahdollista lähettää myös yksityiskohtaisempia viestejä haluamilleen rajatuille ryhmille.
  • Ohjelmaan on mahdollista lisätä yksittäisiä osallistujia myös ylläpidon toimesta sekä suurempia ryhmiä Excel-tiedoston kautta. Ohjelmasta on mahdollista myös tuoda osallistujia Excel-tiedostoihin.
  • Hakemusten käsittely on yksinkertaista, ja voit myös käsitellä useaa hakemusta samanaikaisesti.
  • Ohjelmalla on helppo seurata, paljonko hakemuksia on saapunut, hyväksytty ja noudettu. Hakuja voi tehdä eri ominaisuuksien, kuten nimen, organisaation, roolin tai hakemuksen tilan mukaan. Tehohaulla voit yhdistellä eri ominaisuuksia.