Paraati / Weekend Festival 2024Paraati / Weekend Festival 2024
EN  FI  SV
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11-19 (1,78 € / min. + lna)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

För evenemangsarrangörer / Ackreditering

Ackreditering

Ackreditering 

Evenemangsarrangörens senaste festivalkärlek

Tiketti fick tips om att evenemangsarrangörer saknar ett fungerande ackrediteringsprogram. Därför bestämde vi oss för att göra ett – genom att lyssna på arrangörernas behov. Denna programvara – som fått mycket rosor – har varit i aktivt bruk på festivaler och på mindre evenemang.

  • Med ProTiketti –programmet kan du förverkliga ackrediteringen till dina evenemang allt från planeringen av ansökningsblanketter till mottagning av ackrediterade på eventet.
  • Programmet är browserbaserad och fungerar i realtid, vilket möjliggör flera behandlare samtidigt. Det finns ett flertal olika användarnivåer att välja mellan.
  • De ackrediterade personernas roller i evenemanget kan definieras enligt eget behov, t.ex. representanter av media, VIP-gäster och volontärsarbetskraft. Med subroller kan du specificera deras uppgifter; t.ex. representanter av media kan delas in i reportrar och fotografer.
  • I tillägg till grundegenskaperna kan du definiera produkter som du önskar i programvaran, såsom körtillstång, fototillstånd eller matbiljett. Dessa kan tilläggas till vem som helst av de ackrediterade.
  • Du kan göra olika blankettbottnar till olika grupper, så att programmet gör egna webbadresser till ansökningarna. Blankettens utseende är möjligt att forma enligt evenemangets utseende.
  • Färdiga e-postbotten kan göras färdigt till olika ändamål, men programvara gör det även möjligt att skicka mer detaljerade meddelanden till valda begränsade grupper.
  • Administratören har möjlighet att lägga till enstaka deltagare samt större grupper genom en Excel-fil. Det är även möjligt att exportera deltagaruppgifter till Excel-filer.
  • Behandling av ansökningarna är enkel och du kan även behandla flera ansökningar samtidigt.
  • Det är lätt att följa med programmet, hur många ansökningar som anlänt, godkänts och hämtats. Sökningar kan göras enligt olika egenskaper såsom namn, organisation, roll eller ansökningens status. Med effektiv sökning kan du kombinera olika egenskaper.