EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.6.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Eevil Stöö: Dungeon & Dragon

Eevil Stöö: Dungeon & Dragon Liput

Eevil Stöö juhlistaa Dungeon & Dragon -albuminsa julkaisua G Livelabissa. Dungeon Racks -kaksikon tuottamalla levyllä vierailevat Big Baby Gandhi, Kriso, Kalle Kinos ja JV.

Dungeon & Dragon on albumi, joka sukeltaa värikkyydessään vielä Teosto-palkittua Marsipan Waveakin leikkisämpään maailmaan. Lyhyet, suurelta osin kertosäkeettömät kappaleet, pakkaa sekoittavat interludet (unohdettu taiteenlaji) yhdistettynä samplevetoisiin ja riisuttuihin taustoihin muodostavat kokonaisuuden, joka on helppoa ja hauskaa kuunneltavaa. Pintaa syvemmältä voi kuitenkin löytää ehkä rehellisintä ja oivaltavinta Eevil Stööta aka Röpi Marsipaania, mitä on tähän asti kuultu. Tällä albumilla Stöö ja lavealla pensselillä maalaava Dungeon Racks löytävätkin itsensä aivan ajattoman räpin ytimestä.

Katakombi Recordsin julkaiseman albumin miksaus- ja masterointipuolen on hoitanut Stöön tuottajanakin toiminut Pehmee Goo. Albumin kansitaide on kuvittaja Warwick Cadwell Johnsonin käsialaa.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 17.6.2023 19:00.