EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 14.9.2017  /  Clarion Hotel Helsinki  /  Helsinki

Design Commons - Helsinki Design Week

Design Commons - Helsinki Design Week Liput
Takaisin

Ladataan…

Maailman ensi-iltansa saava puhekonsepti Design Commons rikkoo perinteisen konferenssin kaavan. Lavalla luennoimisen sijasta muotoilun kansainväliset tähdet istuvat yleisön seassa ja nousevat vuorollaan puhumaan tämän hetken polttavimmista kysymyksistä. Yleisöstä ja puhujista koostuvat pöytäseurueet keskustelevat teemoista ja etsivät niihin ratkaisuja viinin ja ruoan parissa.

 

Ensimmäiset puhujat ovat hollantilainen arkkitehti Winy Maas, suomalainen teknologiayrittäjä Marko Ahtisaari, hollantilainen maisema-arkkitehti Cees van der Veeken ja Studio Swine, jonka muodostavat japanilainen arkkitehti Azusa Murakami ja britannialainen taitelija Alexander Groves.

Design Commons pidetään osana World Design Weeks Summitia 2017, joka järjestetään Helsingissä 14.-15.9.2017. Vuonna 2016 lanseerattu World Design Weeks on verkosto muotoiluviikoille ja niiden kumppaneille ympäri maailman, joka edistää tuotteiden ja ideoiden vaihtoa ja kestävää kehitystä.

Helsinki näkee tapahtuman ensimmäisenä kaupunkina maailmassa, jonka jälkeen se lähtee kiertämään maailman designviikkoja. Konsepti on kansainvälisten muotoilutoimijoiden taidonnäyte, jonka takana ovat Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali Helsinki Design Week ja Afrikan suurin muotoilukonferenssi Design Indaba.

Tapahtuma on suunnattu luovien alojen toimijoille ja niiden sidosryhmille.

Liput ovat myynnissä nyt.

175 € / 45 € (opiskelijat), sisältää illan tarjoilut.

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2, 00220, Clarion Hotel Helsinki