EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 11.10.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Yves Tumor (USA), Exploited Body

Yves Tumor (USA), Exploited Body Liput

Yhdysvaltalainen kokeellista elektronista musiikkia esittävä Yves Tumor saapuu Ääniwalliin perjantaina 11. lokakuuta. Laajalti ylistetyn kolmannen albuminsa Safe in the Hands of Love artisti julkaisi viime vuonna mm. Aphex Twinin ja Oneohtrix Point Neverin kotisatamana tunnetulla Warp Recordsilla. Aiemmin hän on tehnyt yhteistyötä mm. räppäri Mykki Blancon ja arvostetun berliiniläisen PAN-levymerkin kanssa.

Elokuussa Yves Tumor konsertoi Flow Festivalin Black Tentissä ja keikkaa hehkutettiin Eleonoora Riihisen arvostelussa Helsingin Sanomissa: "Savu ja valot tekivät Tumorista mystisen seksikkään androgyynin olennon, elegantisti ja villisti riehuvan siluetin, joka piti yleisöä intensiivisessä otteessa keikan jokaisena hetkenä. Yksin esiintynyt Tumor tuntui täyttävän koko lavan ja samalla säilytti etäisyytensä luoden kihisevää jännitettä". Yves Tumor on nähty myös Primavera Soundissa sekä Unsoundin ja CTM:n kaltaisilla kokeellisen musiikin festivaaleilla.

 

Illan aloittaa Exploited Body, joka on Noah Kinin noiseen kallistuva elektronisen musiikin projekti. Artistin tuorein julkaisu Threnody EP ilmeistyi maaliskuussa losangelesilaisen TAR-levymerkin kautta. Seuraava julkasu Touching Without Feeling on luvassa syyskuun lopussa Noah Kinin omalla Changeless-levymerkillä.

 

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.