EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.6.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

WE ARE QUEER FEST

WE ARE QUEER FEST Liput

Juhlistetaan Helsinki Pridea yhdessä!

Liity mukaan unohtumattomaan juhlaan rakkauden, monimuotoisuuden ja itseilmaisun kunniaksi We Are Queer Festillä! Festivaali alkaa klo 18:00 häikäisevällä Drag-kilpailulla, joka esittelee drag-esiintyjien uskomatonta taidetta ja lahjakkuutta. Klo 21:00 uppoudumme Queer Gala 5:n spektaakkelimaisiin esityksiin queer-luovuudesta ja -ilmaisusta. We Are Queer Fest on enemmän kuin tapahtuma; se on alusta, joka on omistautunut Queer-taiteen suojelemiselle ja edistämiselle, sekä paikallisen queer-yhteisön äänten voimistamiselle. Astu turvalliseen tilaan, jossa rakkaudella ei ole rajoja. Liity meihin kasvattamaan yhteisöä, joka hyväksyy ja nostaa esille queer-identiteettien värikkään kirjon. Älä jää paitsi tästä voimaannuttavasta ja iloisesta juhlasta!

Voit ostaa Festivaalipassin nähdäksesi molemmat esitykset erikoishintaan tai yksittäisen lipun kumpaankin näytökseen.

FESTIVAALPASSI (täällä)
KLO 18:00 DRAGIA 3 (täällä)
KLO 21:00 QUEER GALA 5 (täällä)

Tietoa järjestäjästä:
www.wearequeerlesque.com

We Are Queerlesque edustaa monimuotoisuutta, rohkeutta ja queeria. Olemme turvallinen tila monimuotoiselle queer-taiteelle ja -kulttuurille Helsingissä. Welcome to the Queer World of Burlesque, Drag, Circus and much more!

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.