EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.6.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

WE ARE QUEER FEST
klo 18:00 DRAGIA 3

WE ARE QUEER FEST Liput

Palaten kolmanteen loistavaan painokseensa, DRAGIA 3 juhlii Dragin värikästä monimuotoisuutta, esitellen poikkeuksellisia lahjoja esiintyjiltä, jotka tuovat ainutlaatuisen tyylinsä lavalle. DRAGIA on alusta, jossa kaikki Dragit ovat valideja ja jossa yhdessä etsimme seuraavaa sukupolvea Suomen spektaakkelimaisimmista Drag-taiteilijoista.

Liity mukaan Queer-taiteen suojelemiseen ja vaalimiseen, sillä DRAGIA 3 lupaa unohtumattoman illan voimaantumista ja häpeilemätöntä itseilmaisua. Raatimme ja smack-down lip-sync varmistavat että spektaakkelimaisin Drag voittaa pokaalin. Älä missaa tätä rajoja rikkovaa extravaganzaa, joka juhlii Helsingin Drag-yhteisön rohkeaa henkeä tänä Helsinki Pride -viikkona!

Paras Drag asu yleisöstä palkitaan, joten muista pukeutua!

DRAGIA 3 lineup:
Annabelle Destruction
Birds of Slay
Electra Torres
Humppa Slay
Kinky Goat
Meiton 2
Trey Twinky
Zoey Saturn

Tapahtuma on osa We Are Queer Festiä, suosittelemme ostamaan Festival Passin nähdäksesi molemmat esitykset DRAGIA 3 (klo 18) ja Queer Gala 5 (klo 21) erikoishinnalla. FESTIVAALPASSI (täällä)

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:30
Showtime 18:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.