EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.12.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Stoned Statues (levyjulkkarit), Pretty

Stoned Statues (levyjulkkarit), Pretty Liput

STONED STATUES JULKAISEE TOISEN ALBUMINSA JA JUHLII LEVYJULKKAREITA ON THE ROCKSISSA JOULUKUUSSA

Vaihtoehtoisen metallin tuore tulokas Stoned Statues julkaisee marraskuussa toisen Guardian-nimeä kantavan albuminsa ja juhlii levyjulkkareita On The Rocksissa joulukuussa! Liput keikalle myynnissä ennakkoon Tiketissä.

Who Do You Think You Are on yksi tulevan albumimme raskaimpia biisejä. Se on myös ensimmäisiä kappaleita, jonka sanoitusten kirjoittamisessa on ollut mukana koko bändi. Kappale kertoo riippuvuudesta, sekä sen aiheuttamista päänsisäisistä äänistä ja ajatuksista jotka kiertävät ikuista kehää. Soitimme biisiä läpi kesän festareilla ja halusimme tallentaa ensisoittomme musavideolle. Olimme todella tyytyväisiä yleisön vastaanottoon!”, fiilistelee bändi.

Stoned Statues kiertää syksyllä -23 ahkerasti Suomea ristiin rastiin; syyskiertue Guardian Tour 2023 starttaa 15. syyskuuta Jyväskylän Off Road Festivaalilta Lutakosta. Levynjulkkareita vietetään sekä Radio Rockin Sakara-risteilyllä 4. marraskuuta että myös omalla keikalla Helsingin On The Rocksissa 1. joulukuuta.

Illan Stoned Statuesille avaa helsinkiläinen garage punk -yhtye Pretty.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.