EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.1.2023  /  Bar Ö  /  Turku

Flame Jazz: Pauli Lyytinen Rabbit Hole (FI/NO/CH)

Flame Jazz: Pauli Lyytinen Rabbit Hole (FI/NO/CH) Liput

Flame Jazz: Pauli Lyytinen Rabbit Hole

Flame Jazzin vuoden avauskeikalla hypätään rohkeasti kaninkoloon! Rabbit Hole on saksofonisti Pauli Lyytisen johtama uusi kansainvälinen trio, jossa yhdistyvät kolmen luovan ja rohkean tutkimusmatkailijan musiikilliset visiot. Tässä elektroakustisessa yhtyeessä vaikuttavat saksofonin, elektronisen puupuhaltimen ja rumpukoneen kanssa operoiva Lyytinen, efektoitua pianoa ja syntetisaattoreita soittava norjalainen Andreas Stensland Løwe sekä ennenkuulemattomia ääniä taikova sveitsiläisrumpali

Julian Sartorius. Kaninkolosta löytyy rehevä äänimaailma, jossa yhdistyvät rikkaat sävellykset, kompleksiset rytmiset tekstuurit ja mielikuvitukselliset improvisaatiot. Yhtyeen motto on Lewis Carrollin tunnettu sanonta kirjasta Liisa Ihmemaassa: “Why, sometimes I've believed as many as six impossible things before breakfast”.

Pauli Lyytinen – tenorisaksofoni, ewi, rumpukone, live-elektroniikka
Andreas Stensland Løwe – piano, syntetisaattorit, live-elektroniikka
Julian Sartorius – rummut

Lisätietoja: www.jazzcityturku.fi

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19.00

Showtime 19:00

Ovet klo 18:00

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.