EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 22. - La 25.6.2022  /  Nummijärvi  /  Kauhajoki

Nummirock 2022

Nummirock 2022 Liput

NUMMIROCK 2022 - LIPUT & INFO

Nummirock siirtyy vuoteen 2022!

Paras tapa tukea tapahtumia on säilyttää ostetut liput vitriinissä. Nummirock 2020 ja 2021 festivaaleille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 festivaalille, eikä lipunhaltijan tarvitse tehdä mitään. Lisätietoja löytyy festivaalin viralliselta koronatiedote -sivulta.

“Olen jo aloittanut kesän 2022 rakentelun ohjelman osalta, ja toivonkin saavani sen kasaan hyvissä ajoin. Tulevasta ohjelmistosta tulemme kertomaan heti, kun se on mahdollista. Vaikka juhannusjuhlat perinteiseen tyyliin onkin peruttu, emme silti jää nytkään surkuttelemaan, vaan kehittelemme varmasti vielä jotain juhannustunnelmointia riemuksenne”, kommentoi Nummirockin ohjelmasta ja tuotannosta vastaava Tero Viertola.

***

Vuoden 2020 ja 2021 Nummirockiin ostetut liput käyvät kesän 2022 festareille sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.6.2021 mennessä.

www.nummirock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Auto- ja telttapaikka sisältyvät lipun hintaan.
Liput vaihdetaan rannekkeeseen pääportilla.

Nummirock Premium -ranneke sisältää (K-18):

- Sisäänpääsy NummiKievariin kolmena festivaalipäivänä 22.6. - 25.6.2022
- Alueelta suora näkyvyys päälavalle.
- Mahdollisuus erilaiseen ruokailuelämukseen.
- Mahdollisuus tavata bändejä meet & greet -tilaisuukissa.
- Alueella omat wc-palvelut.

Mikäli olet jo ostanut 4 päivän peruslipun, voit ostaa lisäksi Premium-lisäpaketin. Esittämällä lisäpaketin lipun rannekkeenvaihdossa yhdessä 4 päivän lipun kanssa, saat vaihdossa PREMIUM 4 PÄIVÄÄ -rannekkeen. HUOM! Festivaalilippu ostettava erikseen!

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot