EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15.8.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Luukas Oja + Saga Mast

Luukas Oja + Saga Mast Liput

Suomirockin uuden polven rakastetuimpiin yhtyeisiin lukeutuva Luukas Oja tunnetaan vauhdikkaista keikoistaan, tarttuvista kertosäkeistään ja kuulijaa puhuttelevista teksteistään. Vimmaisen ilottelun ohessa yhtye käsittelee painavia teemoja aristelematta.

Luukas Ojan esiintymiset perustuvat riehakkaan energian ja taitavan soitannan yhdistelmään. Yhtyeen kolmas pitkäsoitto Mitä mä pelkään julkaistiin 8.3.2024. Luukas Oja esittää albumin innoittamana uudistunutta liveshowtaan uransa mittavimmalla klubikiertueella.

Saga Mast on popin ja rockin välimaastossa viihtyvä artisti ja lauluntekijä. Mast julkaisi Rakastan draamaa -debyyttialbuminsa keväällä 2023.
Mastin kappaleet ovat aseistariisuvia kasvutarinoita, joissa kompastelua, virheitä ja keskeneräisyyttä tarkastellaan ilman häpeää.

Mast on kasvanut muusikoksi pianon ja sellon ääressä. Live-esiintyjänä Mast on pitelemätön rokkari. Keikoilla hän esittää omaperäisiä sovituksia, jotka tuovat esiin rock-energian lisäksi artistin herkkyyden ja haavoittuvuuden.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 15.8.2024 19:00.