EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8. - La 9.3.2024  /  NÄYTTÄMÖ  /  Joensuu

Lumous-sirkusvarieté 2024

Lumous-sirkusvarieté 2024 Liput

Lumous-sirkusvarieté 2024 kiertää jälleen uudella esityksellään teattereissa ympäri Suomen!

Lumous-sirkusvarieté 2024 kuljettaa tyylikkäällä kaoottisuudellaan katsojan läpi toinen toistaan häikäisevämpien sirkusnumeroiden. Uudessa esityksessä nähdään muun muassa nuorallatanssia, pari- ja notkeusakrobatiaa, taikuutta sekä cyr-renkaalla taiteilua.

Kannattelevana teemana Lumous-sirkusvarietéssa on sirkustaiteilijoiden lähes yliluonnollisen täydellinen olemus sirkusnumeron aikana - kontrastina numeroiden väleissä tapahtuvaan valtavaan kaaokseen ja raatamiseen. Sirkusnumeroiden lomassa nähdään kurkistus kulisseihin; kuinka suurinkin diiva joutuu lopulta puurtamaan ja mukautumaan, sekä millainen sekamelska hetkellisen järjestyksen ja tyylipuhtauden taustalla todellisuudessa onkaan.

Vuoden 2023 kiertue sai yleisöltä ja alan ammattilaisilta ylistäviä arvioita. Keväällä 2024 Lumous-sirkusvarieté palaa kattauksella uusia esiintyjiä ja sirkuslajeja, ja tuo keskieurooppalaisvivahteisen varieteen nähtäväksi myös suomalaisyleisölle.

Esiintyjät:
Hannu Juntunen
– Taikuus, jongleeraus
Ira Oinonen – Notkeusakrobatia, pariakrobatia
Jere Virta – Pariakrobatia
Saila Jantunen alias Miss Divane – Löysä nuora
Hanna Närhisalo – Cyr-rengas

Kokonaisuuden ohjaus:
Hannu Juntunen

Ideointi:
Koko työryhmä

www.teatterinayttamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Numeroimattomat istumapaikat.

Kesto noin 1 h 30 minuuttia, sisältäen 20 minuutin väliajan.

Näytökset:
pe 8.3.2024 klo 19:00
la 9.3.2024 klo 15:00