EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.10.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Love Is Punk Fest: Rasvamaksa, Clarkkent, Lame Duck

Love Is Punk Fest: Rasvamaksa, Clarkkent, Lame Duck Liput

Love Is Punk Fest järjestetään ensimmäistä kertaa 7. lokakuuta Helsingissä, On The Rocksissa.

Love Is Punk Fest on uusi punk-rockiin keskittyvä musiikkitapahtuma, joka lähtee ensi vuonna kiertämään ympäri Suomea. Tapahtuman on suunnitellut tuoretta Live Is Punk -ohjelmatoimistoa ja Love Is Punk Records -levy-yhtiötä pyörittävä Jani ”Jansku” Tanskanen.

”Meillä on tavoitteena tuottaa yleisölle minifestareita, joissa on paljon hyvää musaa ja hauskaa oheistoimintaa. Ensimmäisillä festeillä järjestetään pöytäfudisturnaus, jossa halukkaat pääsevät haastamaan bändien jäseniä.”, kertoo Jansku.

Ensimmäisen illan ohjelmisto on julkistettu: lavalle nousevat Love Is Punk -perheen jäsenet: Rasvamaksa, Clarkkent ja Lame Duck. Love Is Punk Festissä esiintyviä bändejä yhdistää energinen livemeno ja rakkaus punkiin.

Rasvamaksa

Rasvamaksa soittaa Love Is Punk Festissä levynjulkaisukeikkansa: yhtyeen debyyttialbumi Muutakin kuin muisto tarjoilee niin raivokasta punk-asennetta kuin iskeviä metallisia äänimaisemia.

Clarkkent

Kansainvälistä suosiota nauttivalta Clarkkentilta ilmestyy sinkku Death After Life musiikkivideon kera, joka viitoittaa tietä bändin ensi vuonna ilmestyvälle viidennelle ja vihaisimmalle albumille.

Lame Duck

Skeitti- ja lumilautaleffoista tuttu punk-rock -trio Lame Duck soittaa Love Is Punk Festeillä 20-vuotisjuhlakeikkansa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 7.10.2023 20:00.