EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 10.7.2024  /  Lutakonaukio  /  Jyväskylä

Nelonen Media Live ja Team Agency esittävät: Gettomasa & Lauri Haav

Nelonen Media Live ja Team Agency esittävät: Gettomasa & Lauri Haav Liput

Nelonen Media Live ja Team Agency esittävät: Gettomasa & Lauri Haav

+ Axel Kala & Pyrythekid, Jore & Zpoppa

Viime kesänä ensimmäistä kertaa Lutakonaukiolla järjestetty ja loppuunmyyty Gettomasan ja Lauri Haavin ikärajaton konserttipäivä järjestetään jo toista kertaa keskiviikkona 10.7.2024. Konsertti vahvistaa suomiräpin pääkaupungiksikin tituleeratun Jyväskylän kesän tapahtumakattausta ainutlaatuisilla hiphop-keikoilla, jotka nostavat esiin kaksi kaupungin tämän hetken tunnetuinta ja ajankohtaisinta artistia tarjoten unohtumattoman elämyksen Lutakonaukion hämärtyvässä kesäillassa.

Konsertti tulee olemaan tinkimättömyydestään tunnetun Gettomasan vuoden ainoa kotikenttäkeikka eli esiintyminen Jyväskylässä, joka koostuu vahvasta lavapreesensistä täynnä musiikkia listaykkösistä moderneihin klassikoihin. Jyväskylän Kortepohjasta lähtöisin oleva Gettomasa tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan ”500 hevosta”, ”Shampanjadieetillä” sekä ”Meit ei oo”. Artistin uusin kappale ”Exät” julkaistiin viime viikolla.

Konsertin toinen päätähti, kuokkalalaislähtöinen Lauri Haav, palkittiin viime viikonloppuna Emma Gaalassa Vuoden kotimaisena artistina. Yleisöäänestyksen myötä palkittu artisti taiteilee musiikillisesti popin, hiphopin ja r&b:n välimaastossa yhdistäen inhimillistä melankoliaa energisiin live-esiintymisiin. Lauri Haav tunnetaan mm. kappaleistaan ”Mua ei voi pelastaa”, ”Yks pullo” ja ”Tähti”. Artistin uusin albumi ”Aino” julkaistiin syksyllä 2023.

Gettomasan ja Lauri Haavin lisäksi tapahtumassa esiintyvät paikalliset, raikkaasta ja tinkimättömästä soundistaan tunnetut Axel Kala & Pyrythekid sekä räpin tämän hetken mielenkiintoisimpiin duohin lukeutuvat Jore & Zpoppa, joiden debyyttialbumi, yli 10 miljoonaa striimikertaa Spotifyssa kerännytLove SZNjulkaistiin keväällä 2023. Axel Kalan ja Pyrythekidin esiintyminen on osa artistien yhteistä, KPC-kollektiivin kautta löytynyttä yhteisprojektia, johon kuuluu myös viime jouluna julkaistu ”Maalainen” -EP.

Aikataulu
18:30 Portit auki
19:15 Jore & Zpoppa
20:00 Axel kala & Pyrythekid
21:00 Lauri Haav
22:30 Gettomasa

Muutokset aikatauluun mahdollisia.

nelonenmedialive.fi/tapahtuma/gettomasa/


Ikäraja: Tapahtuma on ikärajaton
Aika: Portit klo 18:30

Konsertissa ei ole erillistä VIP-aluetta.

Ennakkomyynti Tiketissä päätty, kun portit aukeavat. Tämän jälkeen lippuja voi ostaa portilta, jos niitä on jäljellä.

Lipulla ei voi poistua alueelta kesken kaiken, eli ostetulla lipulla pääsee vain kerran sisään alueelle.

Tapahtuma on ikärajaton
Alaikäisille ja täysi-ikäiselle on erilliset alueet, molemmilta alueilta on pääsy lavan edustalle.
Ostathan omaa ikääsi vastaavan lipun, jotta voimme mitoittaa alueet ja niiden palvelut vastaamaan kysyntää.

Alaikäisten kanssa saapuvat, alaikäisten alueella konserttia katsovat huoltajat voivat ostaa ikärajattoman lipun. 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät konserttiin vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa. Kaikki konserttiin tulijat tarvitsevat oman lipun (poislukien avustajat, lisätietoa alla).

Saavutettavuus
Pyörätuoli+avustaja -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle+avustajalle.
Asiakas+avustaja -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa.

Lisätiedot www.nelonenmedialive/gettomasa

Tapahtumainfo:

Sisäänpääsy

Lipulla pääsee sisään vain kerran, eikä alueelta voi poistua kesken konsertin. Kaikki liput luetaan elektronisesti tapahtuma-alueen porteilla, turvatarkastuksen yhteydessä.

Konserttiin on myynnissä sekä ikärajallisia K-18 lippuja että ikärajattomia, kaikenikäisille sopivia lippuja. Alueella anniskelualue täysi-ikäisille asiakkaille, jonne pääsyn yhteydessä asiakkailta tarkistetaan ikä, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti ei kelpaa henkilöllisyystodistuksena anniskelualueelle. Alueen porteilla ikää ei tarkisteta.

Saapuminen tapahtuma-alueelle

Konsertti järjestetään Lutakonaukiolla, ja lähin osoite tapahtumalle on Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä. Lutakonaukio sijaitse aivan keskustan ja Jyväskylän matkakeskuksen tuntumassa, Paviljongin ja Jyväskylän Sataman välissä. Keskustasta aukiolle matkaa on noin 600 metriä, ja parhaiten perille löytää seuraamalla Paviljonki-opasteita.

Saapuminen tapahtuma-alueelle onnistuu kävellen, pyörällä, sähköskootterilla tai julkisilla kulkuvälineillä. Porttien läheisyyteen ei voi saapua autolla tai taksilla, eikä festivaalilla ole omaa pysäköintialuetta. Lähimmät pysäköintialueet ovat Paviljonki P2 Uno Savolankadulla sekä Paviljonki P1 suoraan alueen alapuolella. Näistä Uno Savolankadun pysäköinti on esteetön.

Mikäli tulet skuutilla, pysäköithän vain sallituille pysäköintipaikoille. Niitä löytyy messuaukiolta.

Tapahtuman portit sijaitsevat Messukeskus Paviljongin ja Solo Sokos Hotel Paviljongin läheisyydessä. Sisääntulon läheisyydessä on narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Huomaathan, että et voi poistua narikkaan kesken tapahtuman!

Jonottaminen tapahtuma-alueen portilla on sallittua vasta 10.7. klo 12:00 alkaen.

Palvelut alueella
Tapahtuma-alueella on erillinen anniskelualue, jossa on ruoka- ja juomamyyntipisteitä. Ruokamyyntipisteitä löytyy myös ikärajattomalta alueelta. Alueen wc-tilat sijaitsevat porttien läheisyydessä sallitulla alueella sekä tapahtuma-alueen päädyssä anniskelualueella.

Konsertin palveluista, aluekartasta yms voit lukea lisää täältä: https://nelonenmedialive.fi/tapahtuma/gettomasa/

Tapahtumassa on narikka, jonka hinta on 4€. Huomioithan että narikkaan ei pääse kesken tapahtuman!

Konserttiin saa tuoda:

 • 1 kpl 0,5 litran kokoinen avaamaton tai tyhjä, muovinen virvoitusjuomapullo, josta näkyy läpi (esim. muovinen vesipullo, limupullo tms) per asiakas. Jos kyseessä on kestovesipullo, tyhjennäthän sen ennen tuloasi tapahtumaan, meiltä löytyy vesipiste josta täyttää juomapullo!
 • pokkari- ja kännykkäkamerat
 • pienet reput, käsilaukut, kangaskassit yms – isot rinkat, matkalaukut yms on vietävä narikkaan!
 • Pienet eväät, esim. pähkinät, hedelmät, selkeästi pienille lapsille pienten lasten ruuat

Konserttiin ei saa tuoda:

 • lasipulloja, purkkeja, tölkkejä
 • sateenvarjoja
 • retkituoleja
 • juomia
 • lemmikkejä
 • minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä, kimballia yms tukijalkaa kameralle
 • matkakaiuttimia tai muita boombox -järjestelmiä
 • dronelennokkeja, tapahtuma-alue on lentokieltoaluetta
 • omia radiopuhelimia
 • polkupyöriä, skeittilautoja, potkulautoja, sähkömopoja tai sähköpotkulautoja

Nelonen Media Liven tapahtumat ovat syrjintävapaita ja saavutettavia. Haluamme varmistaa, että tapahtumat ovat turvallisia tilaisuuksia niin asiakkaille, artisteille kuin henkilökunnalle. Edellytämme jokaiselta, roolista riippumatta, sitoutumista turvallisemman tilan periaatteisiin:

https://nelonenmedialive.fi/turvallisempi-tila/