EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 5.10.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Flat Earth - Levyjulkkarit, Frozen Factory

Flat Earth - Levyjulkkarit, Frozen Factory Liput

Flat Earth julkaisee kakkosalbuminsa High On Lies 2.9.2022 ja saapuu On the Rocksiin keskiviikkona 5.10.2022

Flat Earth julkaisee kakkosalbuminsa nimeltä High On Lies. Helsinkiläisbändin muodostavat basisti Niclas Etelävuori (ex-Amorphis), kitaristi Linde Lindström (ex-HIM) sekä Polanski-laulaja Anthony Pikkarainen, ja yhtyeen jäsenet tuottivat tulevan silmäteränsä itse. Jotta raskaasti iskevä levy saisi parhaat mahdolliset loppusilaukset, sen miksaajaksi värvättiin texasilainen Tim Palmer, joka on niittänyt mainetta muun muassa Ozzy Osbournen ja Pearl Jamin parissa ja jonka kanssa myös Daniel Lioneye ja HIM tekivät aikoinaan yhteistyötä.

Saatuaan erinomaisia levyarvioita debyyttialbumistaan None for One (2018), toimittuaan lämmittelijänä Alice In Chainsille Helsingissä ja esiinnyttyään isoilla kotimaisilla festarilavoilla Flat Earth esittelee nyt ylpeänä uuden ja vahvan albuminsa, jolla on yhdeksän biisiä isoilla soundeilla, tiedostavia lyriikoita ja tarttuvia riffejä, jotka taatusti saavat rock-fanit janoamaan bändin näkemistä myös livenä.

Flat Earth on:
Anthony Pikkarainen – laulu
Linde Lindström – kitara
Niclas Etelävuori – basso

Levyllä: Gas Lipstick – rummut

https://www.recordshopx.com/artist/flat_earth/high_on_lies/#794543

Illan avaa Frozen Factory

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 5.10.2022 19:00.