EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.11.2023  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Filemon von Numers Quartet

Filemon von Numers Quartet Liput

Basisti Filemon von Numers tekee debyyttinsä yhtyeenjohtajana Koko Jazz Clubilla ainutlaatuisella kokoonpanolla. Pariisista äskettäin palannut basisti on viime vuosina työskennellyt ahkerasti useiden suomalaisten huippusoittajien kanssa, ja on UMO:n riveissä esiintynyt m.m. Kurt Rosenwinkelin, Guillermo Kleinin ja Melissa Aldanan kanssa.

Kvartetin täydentää kotimaiset huiput Joonatan Rautio ja Jukkis Uotila. Konsertissa kuullaan von Numersin ja Uotilan sävellyksiä.von Numersin komppiparina astuu lavalle Juilliard-alumni Francesco Ciniglio, joka on perinnetietoisella ja näkemyksellisellä soitollaan luonut vahvan uran Atlantin molemmilla puolilla. Ciniglio on soittanut m.m. Wynton Marsaliksen, Aaron Parksin, Joe Sandersin, Shai Maestron ja Stefano Di Battistan kanssa.

Joonatan Rautio - saksofoni
Jukkis Uotila - piano
Francesco Ciniglio - rummut
Filemon von Numers - basso

www.kokojazz.fi/event-details/filemon-von-numers-quartet


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00


Myynti loppuu 16.11.2023 18:00.