EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11.4. - Ma 24.8.2020  /  Veritas Stadion  /  Turku

FC Inter 2020 kotipelit

FC Inter 2020 kotipelit Liput

FC INTER KOTIOTTELUT - LIPUT & INFO

Lipunmyynti kauden ensimmäiseen kotiotteluun on avattu. Myynnissä on sekä normaaleja ennakkohintaisia lippuja että 20-50 euron hintaisia tukilippuja. Tukilipulla voit tukea Inter-perhettä kerralla enemmän. Kaikki liput oikeuttavat sellaisenaan sisäänpääsyyn kauden ensimmäisessä Veikkausliigan kotipelissä. Ottelun ajankohta ja vastustaja selviävät myöhemmin. Tämän hetken tietojen mukaan Veikkausliigakausi 2020 käynnistyy kesäkuussa

Muiden otteluiden lipunmyynti on keskeytetty toistaiseksi. Sarjan alkamisesta ja uusista päivämääristä tiedotetaan mahdollisimman pian tällä sivulla sekä sähköpostitse lipun ostaneille.


Tule Veritas Stadionille kannustamaan FC Inter Veikkausliigan voittoon!

VIP-lippu

VIP-lippu tarjoaa täyden palvelun pelinautinnon. VIP-clubilaisena sinulle on varattu lämmitetty ja pehmustettu istuin parhaassa Club-katsomossa. 75 minuuttia ennen ottelua aukeavassa VIP-Clubissa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut. VIP-lippuusi sisältyy ennen ottelua nautittava stadionin oman keittiön valmistama buffet-ateria sekä kaksi juomaa. Puoliajalla on kahvitarjoilu.
Tunnelmallinen ja rauhallinen VIP-Club on hyvä paikka B2B-tilaisuuksille ja -tapaamisille - tai vain futiksesta nauttimiseen parhaissa mahdollisissa puitteissa.
HUOM! VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla.

FC Inter Turku
Facebook | Instagram @fcinterturku

fcinter.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Ottelut ovat ikärajattomia.

Huomioithan että B-katsomon oikea puolisko on anniskelukatsomo (K-18).

Portit avataan viimeistään tuntia ennen ottelua. Saavuthan ajoissa!

Ennakkohintaisten lippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23:59. Tämän jälkeen lippuja myydään porttihinnoilla.

Alle 12-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi (ilman lippua), mutta tällöin heille ei ole varattu omaa istumapaikkaa. Mikäli alle 12-vuotiaalle haluaa varata istumapaikan, tulee lapselle ostaa nuorten lippu.

Kauden 2020 yleiset sopimusehdot otteluun saapuville:

Ostamalla FC Interin ottelulipun sitoudut noudattamaan Veikkausliigan yleisiä sopimusehtoja, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Ottelulipun ostamalla hyväksyt yleiset ehdot. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset tästä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Veritas Stadion
Blomberginaukio 4, 20720, Turku