EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11.4. - Ma 24.8.2020  /  Veritas Stadion  /  Turku

FC Inter 2020 kotipelit

FC Inter 2020 kotipelit Liput

FC INTER KOTIOTTELUT - LIPUT & INFO

Tule Veritas Stadionille kannustamaan FC Inter Veikkausliigan voittoon!

VIP-lippu

VIP-lippu tarjoaa täyden palvelun pelinautinnon. VIP-clubilaisena sinulle on varattu lämmitetty ja pehmustettu istuin parhaassa Club-katsomossa. 75 minuuttia ennen ottelua aukeavassa VIP-Clubissa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut. VIP-lippuusi sisältyy ennen ottelua nautittava stadionin oman keittiön valmistama buffet-ateria sekä kaksi juomaa. Puoliajalla on kahvitarjoilu.
Tunnelmallinen ja rauhallinen VIP-Club on hyvä paikka B2B-tilaisuuksille ja -tapaamisille - tai vain futiksesta nauttimiseen parhaissa mahdollisissa puitteissa.
HUOM! VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla.

FC Inter Turku
Facebook | Instagram @fcinterturku

fcinter.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Ottelut ovat ikärajattomia.

Huomioithan että B-katsomon oikea puolisko on anniskelukatsomo (K-18).

Portit avataan viimeistään tuntia ennen ottelua. Saavuthan ajoissa!

Ennakkohintaisten lippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23:59. Tämän jälkeen lippuja myydään porttihinnoilla.

Alle 12-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi (ilman lippua), mutta tällöin heille ei ole varattu omaa istumapaikkaa. Mikäli alle 12-vuotiaalle haluaa varata istumapaikan, tulee lapselle ostaa nuorten lippu.

Kauden 2020 yleiset sopimusehdot otteluun saapuville:

Ostamalla FC Interin ottelulipun sitoudut noudattamaan Veikkausliigan yleisiä sopimusehtoja, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Ottelulipun ostamalla hyväksyt yleiset ehdot. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset tästä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Veritas Stadion
Blomberginaukio 4, 20720, Turku