EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8.11.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Daniel Levi (EST)

Daniel Levi (EST) Liput

VIROLAIS-AMERIKKALAINEN POPTÄHTI DANIEL LEVI SAAPUU SUOMEEN

Energinen soul, funk ja R´n´B genrejä popmusiikkiin saumattomasti sekoittava Daniel Levi saapuu Suomeen marraskuussa. Tarttuvalla groovellaan hurmaava artisti esiintyy Helsingin Semifinalissa keskiviikkona 8. marraskuuta. Liput keikalle saatavilla nyt Tiketistä.

Kansainvälisesti suosiota kartuttanut Daniel Levi on aikaisemmin kerännyt vertauksia The Weekndin ja Bruno Marsin kaltaisiin suurnimiin. Kotimaassaan järisyttävää suosiota nauttivan artistin samettinen ääni on kuultu muun muassa satoja miljoonia striimauksia keränneellä EDM-trio CARTOONin singlellä ”On & On”. Kultalevyn Yhdysvalloissa ansainnut ”On & On” on kautta aikojen eniten striimattu virolainen kappale.

Artistin ensimmäinen täyspitkä albumi ”12/04” julkaistaan 13. lokakuuta. Esimakua tulevasta kokonaisuudesta ovat antaneet hyvää fiilistä säteilevät singlet ”Jasmine” ja ”Sunroof”. Viimeisimpänä albumisinglenä julkaistiin suomalaisen kirjoittaja-tuottaja Juho Suutarisen kynästä syntynyt ”Clown Around”. 


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 8.11.2023 19:00.