EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 17.4.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Modern Metal Wave: ARTKILLS, Split Iris, Roju

Modern Metal Wave: ARTKILLS, Split Iris, Roju Liput

Suomen tuoreimmat ja lupaavimmat metalliyhtyeet ARTKILLS, Split Iris ja Roju valtaavat On The Rocksin huhtikuussa. Genrerajoja rikotaan ja kuuloaistia hyväillään monipuolisella modernin metallin pakkauksella. Tule Rocksiin tsekkaamaan miltä kuulostaa suomimetallin tulevaisuus!

ARTKILLS on vuonna 2020 perustettu helsinkiläislähtöinen, modernia metallia soittava yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyy niin raskaan musiikin teknisyys, kuin myös tarttuvat ja mukaansatempaavat laulumelodiat. ARTKILLS on raikas lisä Suomen raskaamman musiikin sceneen. Yhtye on saanut nostetta mediassa ja valittiin mm. musiikkilehti Infernon kuukauden demobändiksi keväällä 2022 ja Kaaoszinen vuoden 2022 tulokas kategorian ehdokkaaksi. Myös Radio City noteerasi yhtyeen ja uusin single Don't Follow sai ylistävää palautetta. Yhtyeen soundia on kuvailtu tunnistettavaksi, mutta silti täysin omaperäiseksi. ARTKILLS on jo lyhyessä ajassa tehnyt paljon keikkaa ja esiintynyt mm. Awake Again, Merta ja Ikinä yhtyeiden lämmittelijänä. Yhtyeen uusi single ”You & I” on nyt ulkona!

SPLIT IRIS
Split Iris on raumalainen progressiivista metalcorea esittäväyhtye, joka yhdistelee elementtejä djentistä, deathcoresta sekä monista muista modernin metallin alatyyleistä. Tämä mikstuuri tyylejä luo bändille oman raikkaan sekä selkeästi tunnistettavan nimikkosoundin, jonka tärkeänä osana ovat taustan ambienssi sekä orkestraatiot, jotka puolestaan tuovat syvyyttä synkkiin, alavireisiin ja draivaaviin riffeihin.

ROJU
Roju on vuonna 2020 perustettu modernia nu-metallia soittava yhtye. Bändin soundissa yhdistyy häikäilemättömästi vuosituhannen vaihteen nu-metal, joka kietoutuu yhteen modernin metallin, djenttin ja metalcoren kanssa. Yhtyeen ensimmäinen single-julkaisu "Calamity" nousi nopeasti ihmisten tietoisuuteen Youtubessa, jossa sen lyriikkavideota on katsottu yli 20 000 kertaa. Calamity oli ensimmäinen julkaisu Rojun debyytti-EP NIL:iltä, joka julkaistiin vuoden 2021 tammikuussa. EP keräsi paljon positiivista palautetta ja levyn kappaleet Dark Clouds ja Event Horizon ovat soineet myös Suomen suurimmalla raskaan musiikin radiokanavalla Radio Rockilla. Event Horizon kappaletta on striimattu Spotifyissa jo yli 150 000kertaa ja yhtye äänestettiin yhdeksi vuoden lupaavimmaksi tulokkaaksi Kaaoszinen vuoden 2021 lukijagallupissa ja yhtye pääsi Come to Latin America -vientihankkeen semifinaaliin top 10 parhaan joukkoon. Yhtye työstää parhaillaan uutta materiaalia vuoden 2023 aikana, joista kuullaan ensimmäiset maistiaiset kevään keikoilla.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.