EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5. - La 6.8.2022  /  Kuusisaari  /  Oulu

Varjo-festivaali 2022

Varjo-festivaali 2022 Liput

Varjo 2022

Urbaanin musiikin, kulttuurin ja taiteen festivaali Varjo järjestetään kolmannen kerran Oulun Kuusisaaressa 5.–6. elokuuta 2022. 

Esiintyjät

PE: Mando Diao (SWE), Ismo Alanko, Chisu, Litku Klemetti, Malla, Pehmoaino, Rosa Coste, Sepikka

LA: Pariisin Kevät, Ocean Alley (AU), Maustetytöt, Jesse Markin, 22-Pistepirkko, Knipi, Isaac Sene, Stepa & Heimo ilman menneisyyttä

Varjon musiikkiohjelmaa täydentävät Flow Productionsin sirkusesitykset, jonka lisäksi festivaalialueella voi kokea katutanssia, taideteoksia ja muuta taiteellista oheisohjelmaa.

***
#yhdessävarjoon

Varjoon pääsee nyt kaksi yhden hinnalla! 💜

Yhdessä Varjoon
-kampanja tarkoittaa käytännössä sitä, että Varjo 2022 -tapahtumaan pääsee osallistumaan kaksi henkilöä yhdellä pääsylipulla. Kampanja koskee kaikkia jo ostettuja sekä tästä päivästä, 12.7. alkaen ostettavia yhden ja kahden päivän pääsylippuja. Kampanja ei koske Varjo Lounge -lippuja.
Ota siis kaveri, kumppani, perheenjäsen, naapuri tai uusi tuttavuus mukaan Varjoille! Yhtä pääsylippua vastaan saa lunastettua käytännössä siis kaksi ranneketta. Rannekkeet ja liput ovat henkilökohtaisia, joten myös toisen rannekkeen käyttäjän tulee olla mukana rannekkeenvaihdossa. Huomaathan, että tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Tempauksen avulla haluamme aikaansaada tämänkin vuoden Varjosta ikimuistoisen tapahtuman ja luoda pohjaa myös tuleville Varjo-vuosille.

***
Lue lisää:  www.varjofestivaali.fi

Facebook | Instgram @varjofestivaali

www.varjofestivaali.fi


Ikäraja: K-18

Lipuilla ei varausmahdollisuutta, vain suoria ostoja!