EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.4.2024  /  Utopia Club  /  Turku

Turku Jazz Orchestra X Zappa X Antti Koivula

Turku Jazz Orchestra X Zappa X Antti Koivula Liput

Turku Jazz Orchestra X Zappa X Antti Koivula

Turku Jazz Orchestra
Ville Vannemaa – kapellimestari
Antti Koivula – laulu

Huhtikuussa kuullaan Turku Jazz Orchestraa ensimmäistä kertaa Utopia-klubilla!

Maamme eturivin mieslaulutaiteilijoihin kuuluva Antti Koivula hyppää amerikkalaisen säveltäjä Frank Zappan teosten laulusolistitontille, nyt ensimmäistä kertaa Suomessa big bandin säestyksellä. Popia, taidemusiikkia ja rhythm & bluesia ilmaisussaan yhdistelevä Koivula, jonka intensiivisin Zappa-kausi oli miehen omien sanojen mukaan ala-asteella, on vienyt hänet esittämään säveltäjän ohjelmistoa FZMBP-yhtyeen kanssa kotimaan rock- ja jazz-klubeilta aina ulkomaille asti jo parinkymmenen vuoden ajan. Zappan moninainen lauluohjelmisto sopii tälle ääniakrobaatille siinä määrin hyvin, että jopa Zappan pojan Dweezilin tiedetään kalastelleen Koivulaa Zappa Plays Zappa-yhtyeeseensä solistiksi.

Tuoreista Zappan musiikin big band -versioista vastaavat mestarit Mikko Hassinen, Sampo Kasurinen ja tietysti Ville Vannemaa, joka myös johtaa orkesteria keikalla.

Lisätietoja: www.jazzcityturku.fi

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 12.4.2024 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 23.2.2024 mennessä.

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunmyynti ovella alkaa klo 19:00.

Tila ei ole esteetön.