EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 16. - To 22.10.2020  /  Sigyn-sali  /  Turku

Turku Jazz Orchestra & Kimmo Gröhn 60 - Old, new, borrowed and blue

Turku Jazz Orchestra & Kimmo Gröhn 60 - Old, new, borrowed and blue Liput

Turku Jazz Orchestra 16.10.2020 klo 19:00
Kimmo Gröhn - sävellykset, saksofoni, kitara, laulu

Lokakuussa Turku Jazz Orchestra juhlii näyttävästi saksofonisti Kimmo Gröhnin 60-vuotissyntymäpäiviä Sigyn-salissa! Kimmo Gröhn tunnetaan jazzin lisäksi myös monien teatteriorkesterien sekä iskelmäartistien luottomuusikkona. Hän on työskennellyt mm. Arja Korisevan, Ami Aspelundin ja Kirkan yhtyeissä, sekä säveltänyt ja sovittanut musiikkia useisiin tv- ja radio-ohjelmiin. Monipuolinen säveltäjä ja multi-instrumentalisti esittelee juhlakonsertissa uutta ja vanhaa tuotantoaan.

"Big bandit ovat olleet tärkeä osa elämääni jo nuorena. Olen ylpeä siitä, että olen saanut soittaa Turku Jazz Orchestrassa sen alusta lähtien. Erityisen kiitollinen olen mahdollisuudesta tehdä kokonainen konsertti kirjoittamaani materiaalia, kun vielä tietää, että bändi on erinomainen - maan parhaita." - Kimmo Gröhn

Konsertin kokonaiskesto on n. 1,5 h ilman väliaikaa

www.jazzcityturku.fi

__________________

Konsertin mahdollisista koronapandemian aiheuttamista erikoisjärjestelyistä tiedotetaan Jazz City Turun verkkosivuilla ja somekanavissa. Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssan oireita!

www.tjo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

0-6-vuotiaat lapset maksutta.

Stream-kannatusliput

Voit ostaa keikalle myös kannatuslippuja ja superkannatuslippuja. Kannatuslipulla ei ole pääsyä keikalle. Striimiä voit seurata Facebook Livessä: https://www.facebook.com/turkujazzorchestra/live/
Keikka on katsottavissa 22.10. klo 24 asti, ja tallenne on myynnissä 22.10. klo 22 asti.