EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 29.11.2023  /  Raahesali  /  Raahe

UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Oulu Sinfonia: Tribute to Burt Bacharach - Teemu Takanen kapellimestari - Nina Mya - Tuomo Prättälä

UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Oulu Sinfonia: Tribute to Burt Bacharach - Teemu Takanen kapellimestari - Nina Mya - Tuomo Prättälä Liput

Tribute to Burt Bacharach

UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Oulu Sinfonia jatkavat yhteistyötään ja yhdistävät rivinsä suureksi, yli 50-henkiseksi orkesteriksi. Tässä konsertissa nautitaan amerikkalaissäveltäjä Burt Bacharachin (1928–2023) kauneimmasta sävellystuotannosta kapellimestari Teemu Takasen johdolla. Takanen on sovittanut isolle viihdekokoonpanolle konsertillisen verran Bacharachin suosituimpia hittejä. Konsertin solisteina loistavat jazz- ja soul-laulajat Nina Mya ja Tuomo Prättälä.

Konsertissa kuullaan Bacharachin rakastetuimpia sävellyksiä, kuten The Look Of Love, Walk On By, Raindrops Keep Falling On My Head ja I Say A Little Prayer. Kaiken kaikkiaan Bacharach sävelsi yli 70 Yhdysvaltojen Top 40-listalle noussutta kappaletta, ja hänen tuotantoaan on kuultu myös elokuvissa, televisiosarjoissa ja musikaaleissa. Hänet palkittiin uransa aikana kuudella Grammy-palkinnoilla ja kolmella Oscarilla.

Teemu Takanen kapellimestari
Nina Mya

Tuomo Prättälä

UMO Helsinki Jazz Orchestra

Oulu Sinfonia

Kesto noin 2 h (sis. väliajan)

Liput (sis. palvelumaksu): 

  • 32 € peruslippu
  • 27 € OP:n jäsenet; vain Raahesalin lipunmyynnistä
  • 26 € BC:n jäsenet: vain Raahesalin lipunmyynnistä

Järj. Brahe Classica 

Facebook-tapahtuma


tapahtumataloraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00
Ovet klo 17:00


Esityksen kesto noin 2 h.
Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Tapahtuman turvallisuusohje:

- Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana.
- Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta.