EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.3.2024  /  Ravintola Laterna  /  Tampere

Tinyhawk & Bizzarro

Tinyhawk & Bizzarro Liput

Jenni Kinnuselle sähkökitara on enemmän kuin pelkkä soitin. Tinyhawk & Bizzarro -yhtyeen pääsolistin ja säveltäjän käsissä kitara on avaruusraketti ja portti estoitta tanssivan mielikuvituksen maailmaan. Rosita Luu -yhtyeen kitaristina suomalaisen indiepopin äänimaisemaa herkkävaistoisella tyylikkyydellään rikastuttanut Kinnunen ei ole tarponut tavanomaisimpia polkuja soittajana ja se kuuluu. Hänen soitossaan ja sävellyksissään soi oma ääni.

Vuosia kyteneet unelmat ja visiot omasta musiikista vaativat oikeat liittolaiset päästäkseen lentoon. Vastaus löytyi Savosta. Kitaristi Markus Väisäsen vuosia luotsaama Bizzarro-trio oli valmiiksi täsmälleen oikealla aaltopituudella operoiva, värisävyt ja rytmit hallitseva oikea bändi. Kevät-talvella 2022 palaset asettuvat oikeaan asentoon, vaivattomasti, jopa maagisen oloisesti. Väisäsen kitara on telepaattisessa yhteydessä Jenni Kinnusen soittoon ja basso-rumpu-pari Teemu Aho ja Jaakko Pöyhönen luo jykevän perustan kitaroiden liihottelulle. Kinnusen mielen sopukoissa pyörinyt musiikki oli selvästi tarkoitettu tämän yhtyeen soitettavaksi!

Tinyhawkin kitarainen maailma on täynnä seikkailua, silmissä viliseviä maisemia ja sukelluksia yllättäviin tilanteisiin. Eletty ja koettu muuttuu musiikiksi. Flamencon tanssillinen totaalisuus. Klassisen kitaran espanjalaiset klassikot. Ghibli-animaatioista roihahtanut hullu rakkaus japanilaiseen kulttuuriin. Beatles-Black Sabbath-Jay Reatard-Grimes-akselilta rehottava ennakkoluuloton musiikkihulluus. Savolaisuus. Sielunsukulaisuus Khruangbin psykedeelisen funkyyn mielikuvitusetnoon. Massiiviset kitaravallit. Sekopäinen euforia diskon tanssilattialla. Melankolian syvä lämpö. Kaikki tämä kuuluu Tinyhawk & Bizzarron musiikissa, jossa olennaisinta on tuntemisen kokemus. Sillä luodaan yhteyksiä kaikkiin ulottuvuuksiin.

Tampereen vanhimpiin ravintoloihin kuuluvan Laternan tarina jatkuu! Laterna on Tampereen keskustassa vanhassa jugend-talossa sijaitseva iltaravintola, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa, ruokaa ja juomaa keskiviikosta launtaihin.

laterna.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Laterna avoinna ke-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 15-02. Keittiö ja baari palvelee koko illan ajan.

Liput tarkistetaan tuntia ennen keikan alkua.

Laterna ei ota vastaan pöytävarauksia. Ravintolassa on sekä istuma- että seisomapaikkoja.

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa
asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintola Laterna: [email protected] / 040 040 5180