EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 20. - La 22.7.2023  /  Hiekkaharjun kenttä  /  Vantaa

Tikkurila Festivaali 2023

Tikkurila Festivaali 2023 Liput

TIKKURILA FESTIVAALI 2023 - LIPUT & INFO

Kesän odotetuin irtiotto tapahtuu jälleen 20-22.7.2023 Tikkurila Festivaaleilla, Hiekkaharjun Urheilupuistossa!

Ensimmäiset artistit on nyt julkaistu!
Tiksikansaa ensi kesänä tanssittamassa mm. Haloo Helsinki!, Popeda, Anna Puu, Gasellit, Elastinen, BESS, Michael Monroe, Vesterinen yhtyeineen sekä Ramses II

Tikkurila Festivaali on ensi kesästä alkaen K-18.

Facebook | Instagram @ tikkurilafestivaali

tikkurilafestivaali.fi


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

TIKKURILA FESTIVAALI 2023 IKÄRAJA ON 18 VUOTTA

Ikärajaan liittyvällä muutoksella pyritään lisäämään tapahtuma-alueen asiakasviihtyvyyttä, yleistä turvallisuutta ja parantamaan asiakaskokemusta, sujuvoittamaan alueen palveluita sekä kulkemista Hiekkaharjun urheilupuiston festivaalialueen sisällä raja-aitojen poistuessa.
Tapahtuman alaikäisten kävijöiden määrä on jäänyt viime vuosina alle 1% tasolle koko tapahtuman kävijämäärästä ja ollut laskusuunnassa vuosittain. Asiaa selvitettiin perinpohjaisesti ja päätös ikärajan nostosta ei ollut tapahtumajärjestäjälle helppo, mutta siihen päädyttiin niin yhteistyökumppaneilta kuin yleisöltä tulleen palautteen pohjalta.

Mikäli olet ostanut 3pv Blind bird -lipun alaikäiselle ensi kesän Tikkurila Festivaalille, on lippu mahdollista palauttaa nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

SAAVUTETTAVUUS
Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

Hiekkaharjun kenttä
Urheilutie 15, 01370, Vantaa