EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.2.2024  /  Ravintola Laterna  /  Tampere

The Moontwins: PK Keränen & Leija Lautamaja

The Moontwins: PK Keränen & Leija Lautamaja Liput

PK Keränen ja Leija Lautamaja ovat yhdistäneet voimansa aloittaakseen uuden musiikillisen luvun nimeltään The Moontwins. Keräsen ja Lautamajan erilaiset musiikkityylit yhdistyvät musiikin sydämessä. The Moontwinsin äänimaailma vaihtelee pehmeästä akustisesta säestyksestä voimakkaaseen, fuzz-kitarointiin, antaen Keräsen poikkeuksellisen äänen loistaa parhaalla mahdollisella tavalla. Ei ole yllätys, että PK:n ja Leijan fuusio on kuljettanut kuulijat maailmaan, jossa maanläheinen ja perinteinen musiikki yhdistyy rockaavilla blues-sävyillä.

Tampereen vanhimpiin ravintoloihin kuuluvan Laternan tarina jatkuu! Laterna on Tampereen keskustassa vanhassa jugend-talossa sijaitseva iltaravintola, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa, ruokaa ja juomaa keskiviikosta launtaihin.

laterna.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Laterna avoinna ke-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 15-02. Keittiö ja baari palvelee koko illan ajan.

Liput tarkistetaan tuntia ennen keikan alkua.

Laterna ei ota vastaan pöytävarauksia. Ravintolassa on sekä istuma- että seisomapaikkoja.

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa
asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintola Laterna: [email protected] / 040 040 5180

Myynti loppuu 24.2.2024 20:00.