EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.4.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

The Kinky Thing plays Kingston Wall + Polymoon Duo

The Kinky Thing plays Kingston Wall + Polymoon Duo Liput

The Kinky Thing ei ole mikä tahansa tribuutti, vaan hurmoksellinen kokemus siitä, miltä Kingston Wall on kuulostanut II-levyn aikoihin. Keikoilla on nähtävissä ja kuultavissa mm. yhtyeen alkuperäisen rumpalin Sami Kuoppamäen Kingston Wall -aikainen rumpusetti, autenttiset kitarasoundit sekä lisäksi II-levyn alkuperäisiä raitoja. Tämän lähemmäs et alkuperäistä bändiä pääse vuonna 2024.


2023 syksyn ja talven I-levyn keikat olivat menestys, ja vuonna 2024 yhtyeen keikoilla soitetaankin Kingston Wallin II-levy kannesta kanteen. Yhtye on myynyt suurimman osan keikoistaan ennakkoon loppuun.

Kokoonpano:

Lauri Leno: basso ja laulu
Peter Salonen: kitara ja taustalaulu
Erik Nickull: rummut

Illan avaa Polymoon duo-kokoonpanolla.

Psykedeelinen rockmusiikki on ollut aina ennen kaikkea keino vapautua ja päästää ajatukset harhailemaan. Progressiivinen rock taas on jatkuvasti pyrkinyt ruokkimaan ajattelua ja laajentamaan käsitystämme siitä, mitä me kutsumme musiikiksi. Polymoonin musiikillisessa universumissa nämä kaksi galaksia kohtaavat pyrkien melankolian ja euforian kautta nostamaan kuulijansa korkeammalle tietoisuuden tasolle. Nyt näitä aiheita käsitellään spessukeikkojen muodossa, riisutusti duona.

Huumaavan energisistä live-keikoistaan tunnettu Polymoon nähdään tänä keväänä ensimmäistä kertaa uudessa ja täysin riisutussa ympäristössä, jossa yhtyeen vokalisti Kalle-Erik Kosonen ja kitaristi Jesse Jaksola muuntavat yhtyeen äänivallimaisen maiseman hempeän kukoistavaksi psykedeeliseksi matkaksi.


Konsertti on ikärajaton.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 20.4.2024 19:00.