EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.3.2024  /  Ääniwalli  /  Helsinki

EEVIL STÖÖ: Advanced Dungeon & Dragon, EX TUUTTIZ

EEVIL STÖÖ: Advanced Dungeon & Dragon, EX TUUTTIZ Liput

Eevil Stöön levynjulkaisukiertue saapuu Ääniwalliin

Tuleva ”Advanced Dungeon & Dragon” -albumi toimii jatko-osana vuoden 2022 joulukuussa julkaistulle ”Dungeon & Dragon” -albumille. Stöö suuntaa Helmikuussa kattavalle levynjulkaisukiertueelle.

Eevil Stöö julkaisi uuden singlen perjantaina 24.11.2023. Kappale kantaa nimeä ”Kaleidoskooppi” ja on ensimmäinen julkaisu tulevalta Dungeon Racksin tuottamalta Eevil Stöö albumilta. Kappaleen on tuottanut tuottajakaksikko Dungeon Racks ja miksauksesta sekä masteroinnista vastaa audiovelho Pehmee Goo.

Jäljittelemättömästä tyylistään ja vertaansa hakevasta flowsta tunnettu Ex Tuuttiz (ent. Tuuttimörkö) on pitkän linjan suomiräppäri. Nykyään oman OFN-levynmerkilleen levyttävä nuori og on julkaissut urallaan kolme albumia, joista vuonna 2016 ilmestynyt Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi. Ex Tuuttixen neljäs pitkäsoitto ilmestyi syyskuussa 2023.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (paikan päällä järjestyksenvalvojat kantavat pyörätuolin sisälle)