EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.9.2024  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

Kairo Live: Smalltime Players: Edu Kettunen, Mika Kuokkanen, Johanna Iivanainen ja Mikko Iivanainen

Kairo Live: Smalltime Players: Edu Kettunen, Mika Kuokkanen, Johanna Iivanainen ja Mikko Iivanainen Liput

Kotimaisen juurimusiikin sanansaattajat Edu Kettunen, Mika Kuokkanen sekä Johanna ja Mikko Iivanainen tarjoilevat herkkiä tulkintoja ja elämänmakuisia tarinoita konserttisalikiertueellaan syyslokakuussa 2024. Kiertueella juhlistetaan syksyllä julkaistavaa Smalltime Players -yhtyeen uutta albumia.

Olohuonemaisessa konsertissa nämä neljä esittävät uuden levynsä tuotantoa, tunnetuimpia kappaleitaan ja valikoituja lainakappaleita. Luvassa on tyylikäs ja tiheätunnelmainen ilta, josta ei tunnetta ja sävyjä puutu. Edu Kettusen ja Mika Kuokkasen vuosia kestänyt musiikillisen yhteistyön tuloksena kuullaan hienosti yhteensoivaa laulua ja sävykästä säestystä. Johanna ja Mikko Iivanaisen musiikista välittyy läsnäolo, rakkaus musiikkiin ja yhdessä tekemiseen.

Kokoonpano:
Edu Kettunen - laulu, kitara & perkussiot
Mika Kuokkanen - laulu & kitara
Johanna Iivanainen - laulu & piano
Mikko Iivanainen - kitara & taustalaulu

www.ravintolakairo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Kesto n. 2 h, sis. väliajan.

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

***

Esteettömyys:

Ravintolassa on esteetön sisäänkäynti sekä WC-tilat. Esteetön sisäänkäynti sijaitsee ravintolan sisäpihan puolella. Tämän lisäksi ravintolan tiskeillä on käytössä palveluinduktiosilmukka.

Myynti loppuu 27.9.2024 20:00.