EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.1.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Sini Yasemin

Sini Yasemin Liput

Universal Musicille levyttävä Sini Yasemin teki läpimurron kotimaiselle musiikkikartastolle kultarajan rikkoneella "Nimeä mut uudestaan" -debyyttilevyllään keväällä 2019. Hänen toinen pitkäsoittonsa, syksyllä 2020 ilmestynyt "Minäkuva" puolestaan vankisti määrätietoisen artistin jalansijaa maamme kiinnostavimpien ja rohkeimpien pop-artistien joukossa.

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä tunnetaan parhaiten platinaa tai kultaa striimanneista hiteistään kuten Mun kaa, Adoptoi mun sydän, Kavereita tai Lihasmuistissa. Hän on myös kiertänyt bändeineen ympäri Suomea tiiviisti niin klubeilla kuin festareillakin. Yleisölle tarjotaan vahvaa liveä, tinkimättömällä asenteella. Kuten kaikki Sinin keikoilla jo aiemmin käyneet tietää, tämä on koettava paikan päällä!

Oman tuotantonsa lisäksi Sini säveltää ja sanoittaa musiikkia myös muille artisteille. Häntä on kuultu muun muassa Kasmirin, Raappanan, Stereon ja Viewn kappaleilla. Jo vuonna 2017 Sini Yasemin esitti YleX:n kesäkumibiisin Tyynysotaa yhdessä Nelli Matulan, Vilma Alinan sekä Ida Paulin kera.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.