EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 9.5.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Astrid Swan – Suru

Silmien Takana: Astrid Swan – Suru Liput

Pysäyttävä lauluntekijä Astrid Swan intiimillä duo-keikalla ja haastattelussa Silmien Takana -klubilla toukokuussa!


Astrid Swan on julkaissut seitsemän englanninkielistä sooloalbumia vuodesta 2005 lähtien. Viimeisin albumi D/other julkaistiin lokakuussa 2021. Sitä edeltänyt soololevy From the Bed and Beyond voitti Teosto-palkinnon vuonna 2018 ja oli ehdolla myös Nordic Music Prize -voittajaksi. Uransa aikana Swan on esiintynyt lukuisilla kiertueilla Yhdysvalloissa ja Euroopassa sekä julkaissut musiikkiaan USAssa, Saksassa, Englannissa, Alankomaissa ja Skandinaviassa. Illan teemana on suru, jota käsitellään useasta eri näkökulmasta.

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti ja suurin osa kapasiteetista on istumapaikkoja, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Aikataulu:
18.30 ovet
19.00 support
19.45 Astrid Swanin haastattelu
20.30 Astrid Swan

- -

Kevään Silmien Takana -ohjelmisto:
11.1. Laineen Kasperi & Liian Iso Trio – Elämän tarkoitus
22.2. Pekko Käppi & K:H:H:L – Perinne
4.4. Martti Servo & Moods – Kysymykset ja vastaukset
9.5. Astrid Swan – Suruwww.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 9.5.2024 18:30.